MNOGI POTCENJUJU! Drugi su morali da prodaju najbolje, mi Sergeja NISMO (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije ostao je komadant veznog reda Lacija iako je i u letnjem prelaznom roku bilo bogatih ponuda da napusti nebesko-plave posle sedam godina.

MNOGI POTCENJUJU! Drugi su morali da prodaju najbolje, mi Sergeja NISMO (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić na utakmici Lacija i Verone

Reprezentativac Srbije i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić (27) ponovo je bio tražena roba u letnjem prelaznom roku, ali je ostao na Olimpiku na koji je stigao 2015. godine.

Oduševljen zbog ostanka nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Genka bio je i Klaudio Lotito, predsednik nebesko-plavih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Klaudio Lotito

- Za nas je ovo bio prelazni rok u kojem smo mnogo potrošili, ali je naš cilj da uložimo u to da sačuvamo okosnicu tima - rekao je Lotito za list "Lego" i nastavio:

- Želeli smo da dovedemo korisne igrače, a uz to nismo prodali najbolje. Pre svih Sergeja, što mnogi ljudi potcenjuju. Gledajte kako su drugi morali da prodaju svoje najbolje igrače, mi nismo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej na utakmici Lacija i Kremonezea

Pored našeg asa, podjednako zaslužan za uspehe i pobede Rimljana je Ćiro Imobile, strelac pet golova u sedam kola Serije A.

- Neverovatno je kako se Ćiro ne slavi na način na koji to zaslužuje. On nam je doneo mnogo bitnih golova ovih godina. Osvojio je Zlatnu kopačku (u Seriji A), ali možda neke iritira to što je igrač Lacija, pa zato nije cenjen. Znam ga jako dobro i voli Lacio zbog navijača, znam koliko mu je važno da igra dobro - istakao je Klaudio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćiro Imobile

Nebesko-plavi imaju tri boda manje od lidera Napolija i Atalante, a trener Mauricio Sari želi iskorak u odnosu na prošlu sezonu kada je zamalo ostao bez Lige šampiona.

- Razumemo se odlično od početka. Nisam poznavao Sarija ranije, ali ostavio je odličan utisak od početka. On živi za fudbal, zato smo mu dali projekat Lacija na duži period. Posle Inzagijevog neočekivanog odlaska, doveli smo trenera koji odgovara klupskim ambicijama. Nekog ko može da započne novi projekat od prvog dana - zaključio je prvi čovek Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading