MILO JE POKUŠAO DRŽAVNI UDAR: Knežević oštro po Đukanoviću, pozvao glavnog tužioca da ga PREISPITA?

Autor:

Svet

21.09.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je potom istakao da je Đukanović “remetilački faktor” u Crnoj Gori.

MILO JE POKUŠAO DRŽAVNI UDAR: Knežević oštro po Đukanoviću, pozvao glavnog tužioca da ga PREISPITA?

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug/Estock

Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a, pozvao je glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da ispita predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u vezi sa elementima krivične odgovornosti zbog zloupotrebe službenog položaja i državnog udara.

- Milo Đukanović je pokušao državni udar, sa namerom da ignoriše činjenicu, ali i da prekrši Ustav i zakon, da su mu predstavnici političkih stranaka od 30. avgusta, stare parlamentarne većine, poslali jasnu poruku da imaju 41 poslanika i da traže mandat za Miodraga Lekića - kazao je Knežević.

Republika

Foto: eStock

Milo Đukanović

- Đukanović je još jednom pokazao da je remetilački faktor i da Crnu Goru gura u neizvesnost i krizu i političke tenzije. Nije postojala nikava obaveza da mu se dostavljaju bilo kakvi potpisi, jer je on bez ikakvih potpisa dobijao ranije mandate od Filipa Vujanovića, kao što je mandate od njega dobijao Duško Marković i Igor Lukšić, kao što je u konačnom mandat dobio Dritan Abazović.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Dritan Abazović

Uvođenje kategorije utiska od strane Đukanovića najbolje govori o kakvoj diktatorskoj svesti se radi i potrebi da većinu od 41 prikaže kao manjinu u odnosu na 40 -zaključio je Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading