MILO SE ZNOJIO PRED NOVINARIMA: Kad pitanja nisu nameštena hvata se za glavu i pokaže pravo lice!

Autor:

Svet

15.09.2022

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Milo Đukanović „političar monologa“ koji se tradicionalno katastrofalno snalazi u bilo kakvom obliku polemiku – opšte je poznata stvar.

MILO SE ZNOJIO PRED NOVINARIMA: Kad pitanja nisu nameštena hvata se za glavu i pokaže pravo lice!

Foto: Tanjug/AP

Svoje užasavajuće refleksne reakcije – napadi besa i znojenja, zbog pitanja koja nisu nameštena, jednostavno ne može da sakrije.

Na pitanje novinara Radio Slobodne Evrope o aferi „Panama papiri“ i of šor biznisu porodice Đukanović, uzurpator institucije predsednika Crne Gore je na neprimeren način ušao u polemiku.

„Moje obaveze dok sam predsednik države je da radim u interesu države… Onog trenutka kad završim funkciju i odlučim da se bavim biznisom, ja odlučujem đe ću da se bavim biznisom… Zašto je nezakonito i nemoralno ako želim da obavim posao gdje su porezi niži?“, rekao je, između ostalog, Đukanović.

Dakle, ni Milo ne veruje u „političkog Frankenštajna“ kojeg je brižljivo stvarao decenijama unazad. Veruje „poreskim rajevima“ i sumnjivim biznis varijantama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading