Frka pred Zvezdu!

Autor:

Sport

05.09.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u Kneževini.

Frka pred Zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

U četvrtak 8. septembra fudbaleri Monaka gostuju u Beogradu gde će na startu ovosezonske grupne faze Lige Evrope odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde

"Kneževi" trenutno zauzimaju desetu poziciju na tabeli francuske Lige 1 sa osam osvojenih bodova nakon šest odigranih kola i jasno je da ovakav učinak ni za koga nije zadovoljavajući.

Prethodnog vikenda ekipa Monaka je gostovala na "Alijanc Rivijeri" u Nici istoimenoj ekipi. I pored trijumfa rezultatom 1:0 (Embolo 69. min), jedan gest kapitena još je više narušio stanje u klubu.

Naime, kapiten Kneževa Visam Ben Jeder koji se nije našao u startnoj postavi, ljutito je ustao sa klupe za rezervne igrače 20 minuta pre kraja utakmice, a onda je skinuo dres i bacio ga na pod, posle čega je otišao u svlačionicu.

 

 

Svi na stadionu ostali su potpuno šokirani reakcijom francuskog reprezentativca, a nakon susreta trener Monaka je pokušao da opravda navedeni gest:

- Moj stručni štab mi je rekao da Visam mora da ide u toalet. Posle meča sam ga video kako slavi pobedu sa na svojim saigračima i našim navijačima. Nema baš nikakvih problema sa Ben Jederom - istakao je Klemano.

Kakva će sudbina kapitena Monaka biti nakon učinjenog, ostaje da se vidi, ali je zbog loše forme pod znakom pitanja i njegovo učešće na evropskoj premijeri, kada je grupna faza u pitanju, na beogradskoj "Marakani".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading