Nakon 168. Večitog derbija Crvena zvezda izdala VAŽNO SAOPŠTENJE: Ovo će intresovati DELIJE!

Autor:

Sport

01.09.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večita, 168. prvenstvena priča je okončana. Crno i crveno-beli podelili su bodove, a dan nakon meča klub sa beogradske "Marakane" izdao je hitno saopštenje.

Nakon 168. Večitog derbija Crvena zvezda izdala VAŽNO SAOPŠTENJE: Ovo će intresovati DELIJE!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Saopštenje kluba iz Ljutice Bogdana prenosimo u celosti:

- Usled velikog interesovanja koje vlada za učešće Crvene zvezde u Ligi Evrope, odlučili smo da izađemo u susret sezoncima koji će moći i 1. i 2. septembra, ali isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u intervalu od 10 do 19 časova, da dođu do paketa ulaznica i otkupe svoja mesta za grupnu fazu u kojoj će klub igrati sa Monakom, Trabzonsporom i Ferencvarošem, ali i onlajn tokom čitava dva dana, na linku:  https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html

Foto: FK Crvena zvezda

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige Evrope

 

Sezonci mogu da kupe komplete karata i posle 2. septembra, ali ih neće čekati njihova mesta. Takođe, od subote kreće slobodna prodaja za sve zainteresovane za pakete ulaznica i trajaće sve do četvrtka, 8. septembra, do 21 čas kada će Crvena zvezda dočekati Monako - stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading