U PRAVOM TRENUTKU: Pred start Lige Evrope Crvenoj zvezdi stiže pomoć od PSŽ-a!

Autor:

Sport

30.08.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalno lepa vest za sve pristalice crveno-belih stiže iz Francuske.

U PRAVOM TRENUTKU: Pred start Lige Evrope Crvenoj zvezdi stiže pomoć od PSŽ-a!

Foto: Tanjug/AP

Žreb je rekao svoje. Srpski fudbalski šampion, ekipa Crvene zvezde na startu ovogodišnje grupne faze Lige Evrope dočekaće na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Monaka.

Tim iz Kneževine svakako predstavlja jednog od najboljih timova francuske Lige 1, što jasno dovodi do zaključka da izabranicima Miloša Milojevića sigurno neće biti talo, posebno ukoliko se zna da Crvena zvezda nema pozitivan skor u duelima sa klubovima iz Francuske.

Međuti, prema informacijama koje stižu iz "zemlje petkova" posao bi srpskom šampionu mogao biti olakšan, a uzrok tome je niko drugi do PSŽ.

 

Naime, rukovodstvo "Svetaca" želi da angažuje defanzivca Monaka Aksela Disasija. Prema vestima koje su već objavljene, PSŽ je već dogovorio uslove sa igračem, pa se uskoro očekuje da put Kneževine krene i zvanična ponuda. Očekije se da će za transfer Disasija PSŽ izdvojiti oko 50.000.000 evra.

Aksel Disasi ima 24 godine, a pre dolaska u Monako 2020. godine nastupao je za Pariz i Rems.

Meč 1. kola "grupe H" Lige Evrope između Crvene zvezde i Monaka na programu je 8. septembra na najvećem srpskom stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading