Pojavio se snimak star TRI DECENIJE: Gagi, Baki i Sani kakve do sada niste videli, devedesetih su harali estradom, a evo kako su izgledali na početku karijera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su izgleda Baki B3, Gagi Đogani i Sani Trik Fx na početku karijera

Pojavio se snimak star TRI DECENIJE: Gagi, Baki i Sani kakve do sada niste videli, devedesetih su harali estradom, a evo kako su izgledali na početku karijera! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com printscreen

Devedesetih godina pporodica Đogani i Ibraimov napravili su veliki pomak kada je u pitanju muzička scena. Baki B3, Gagi Đogani i Sani Ibraimov počeli su da uvode novine u turbofolk tranziciji, pa su otvorili plesne škole, koje su tada bile pojam. 

 

Tih godina uspeli su da izgrade svoja imena i prezime, a danas su jedni od traženijih estradnih umetnika u dijaspori, za koje se uvek traži karta više. 

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak još iz 1991. godine, još na početku karijera ovih estradnih porodica. Gagi, Baki i Sani još dok nisu počeli da plasiraju ritam koji je danas naširoko poznat, bili su nerazdovjni. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnoge generacije koje su odrasle uz njihove hitove i danas jedva čekaju da se pojavi žurka devedesetih, gde se mogu čuti njihovi čuveni hitovi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5XqsHdp3YE4

 

Komentari (0)

Loading