KAO SUVA ZEMLJA KIŠU: Na Marakani ga sa nestrpljenjem iščekuju - konačno STIŽE!

Autor:

Sport

01.09.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je prisetiti se da je Crvena zvezda jednog fudbalera toliko čekala i da je ogroman vremenski period utrošila kako bi našla načina da ga obuče u crveno-belo.

KAO SUVA ZEMLJA KIŠU: Na Marakani ga sa nestrpljenjem iščekuju - konačno STIŽE!

Foto: Starsport

Delije

Čini se da jednogodišnja saga konačno dobija svoj epilog. Fudbaler Šerifa iz Tiraspolja Edmund Ado, konačno će postati stanovnik srpske prestonice i postati član aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona.

Prema aznanjima beogradskih medija, a koje prenose "Večernje Novosti" detalji dogovora su poznati. Edmund Ado će uskoro stići iz Akre i to kao pozajmljeni igrač moldavskog šampiona, s tim što se Crvena zvezda obavezuje da narednog leta za iznos od 1.500.000 evra otkupi Adov transfer.

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado u dresu Šerifa tokom duela Lige šampiona sa Realom iz Madrida

 

Istovremeno treba napomenuti da obe strane žure da što pre realizuju ovaj transfer kako bi Edmund Ado bio registrovan za novi klub za utakmice grupne faze Lige Evrope. Rok za licenciranje igrača ističe u petak 2. septembra u ponoć.

Nakon odlaska Dejana Stankovića sa klupe Crvene zvezde i dolaska Miloša Milojevića, srpski šampion je već angažovao napadala Kalifa Kulibalija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading