Raj za oči: Kangva je prava ZVER! Ukoliko niste videli njegov debi u Zvezdi, obavezno pogledajte! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.06.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je postao ljubimac navijača.

Raj za oči: Kangva je prava ZVER! Ukoliko niste videli njegov debi u Zvezdi, obavezno pogledajte! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na početku priprema u Sloveniji posle preokreta u drugom poluvremenu savladali Bravo, a navijače su najviše oduševili dvostruki strelac Rišairo Živković i novajlija Kings Kangva.

Ipak, bez obzira na dva gola Holanđanina srpskog porekla, najjači utisak je fenomenalna igra pridošlice iz Arsenala iz Tule, koga su zvezdaši hvalili na sva usta na društvenim mrežama posle meča.

Međutim, to nije ništa čudno kada se pogleda kakvu je partiju odigrao Zambijac.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva protiv Brava

Kangva je na teren ušao na startu drugog poluvremena, kada je Zvezda bila u zaostatku, pa je u drugih 45 minuta bio motor ekipe. Oduzimao je lopte i sekao dodavanja u odbrani, dok je u napadu proigravao kratkim i dugim pasovima saigrače, opasno šutirao, driblao i probijao, ma radio je sve...

Poznato je da slika govori više od 1.000 reči, a šta tek reći za video snimak... Prema tome, bolje sai pogledajte, nego da vam mi opisujemo kako je igrao Kangva. U sledećem video snimku možete videt ama baš svaki njegov kontakt sa loptom na meču sa Bravom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading