Stigla zvanična ponuda u Humsku: Milioni i veliki procenti za Milovanovića!

Autor:

Sport

26.06.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan na potezu.

Stigla zvanična ponuda u Humsku: Milioni i veliki procenti za Milovanovića!

Foto: Starsport

Marko Milovanović (18), mladi napadač Partizana, je prošle sezone imao jedan period u kom je bljesnuo, pošto je za nedelju dana postigao tri gola. Međutim, pre i posle toga nijednom nije uspeo da zatrese mrežu na zvaničnim utakmicama, ali čak ni to nije sputalo zainteresovane timove.

Već smo pisali da visokog centarfora žele Borusija Dortmund, Atalanta i Zenit, ali oni za sada nisu poslali zvaničnu ponudu.

Za razliku od pomenutih timova, prva sa ponudom u Humsku je, prema pisanju "Telegrafa", došla Almerija, osokoljena prethodnom saradnjom sa crno-belima, kada je iz Beograda put Španije krenuo Umar Sadik.

Republika

Foto: Starsport

Marko Milovanović slavi gol

Navodno, Španci su spremni da za Milovanovića izdvoje 3.500.000 evra odmah, ali bi uz bonuse ta cifra mogla da pređe čak i pet miliona, a uz to bi Partizan imao i 50 odsto od naredne prodaje.

To je nesumnjivo ponuda koju bi crno-beli oberučke prihvatili, ali postoji jedna "caka".

Naime, iz Almerije su se nadali da bi ovom kupovinom mogli da ispeglaju bonuse i procente koje su obećali za Umara Sadika i da Partizan od Nigerijca ne dobije obećanih 500.000 evra kada odigra još jedan meč koji mu fali, kao ni deset procenata od sledećeg njegovog transfera.

U Humskoj ne žele ni da čuju za to, pa je pitanje u kom će smeru ići dalji pregovori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading