Milenković napušta Fiorentinu? Velikan zagrizao za Srbina!

Autor:

Sport

26.06.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov.

Milenković napušta Fiorentinu? Velikan zagrizao za Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Milenković punih pet sezona proveo je u Fiorentini, ali se čini da će je 24-godišnji štoper ovog leta napustiti.

Prethodnih nedelja su iz Italije stizale informacije da je popularni Bleki najbliži prelasku u Inter, gde bi bio zamena Milanu Škrinijaru koji će najverovatnije napustiti klub, ali je sada došlo do preokreta.

Naime, Juventus je napustio prekaljeni Đorđo Kjelini, a čini se da će njegovim stopama krenuti i Matijas De Liht, pa Bjankoneri moraju hitno da reaguju, a kako pišu apeninski mediji izbor je pao na srpskog defanzivca.

Nema sumnje da bi prelazak u Juventus Milenkoviću bio korak napred u karijeri, ali je pitanje hoće li se odlučiti za tako nešto kada se seti šta su navijači Viole priredili Dušanu Vlahoviću koji je zimus krenuo istim putem.

Podsetimo, Juve je takođe zainteresovan i za Filipa Kostića i Sergeja Milinković-Savića, pa bi uz Milenkovića i Vlahovića od naredne sezone mogli da gledamo srpski kvartet u Staroj dami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading