Đorđe David zbog ovog takmičara PLAKAO, pa otkrio detalje borbe Josifovskog: Bio je NOTORNI ALKOHOLIČAR, nije mogao da se trezni!

Autor:

Zabava

26.06.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David ispričao je kroz šta je prolazo njegov kandidat u

Đorđe David zbog ovog takmičara PLAKAO, pa otkrio detalje borbe Josifovskog: Bio je NOTORNI ALKOHOLIČAR, nije mogao da se trezni!

Foto: Printscreen TV Prva

Đorđe David, Aleksandar Josifovski

Aleksandar Josifovski, osvojio je drugo mesto u takmičenju "Zvezde Granda".

Makedoncu je mentor bio Đorđe David, kome je ovaj takmičar posebno prirastao srcu. 

Čak je u polufinalu takmičenja, Đorđe toliko bio uzbuđen što se njegov kadnidat Josifovski direktno prošao u finale, pa ga je zagrlio i zaplakao.

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Aleksandar Josifovski, Đorđe David

Roker je, tada rekao da je ovaj takmičar imao velikih problema problema sa alkoholom, a u rešavanju istog mu je pomogao David.

Foto: Printscreen Prva TV

Alekandar Josifovski imao problema sa alkoholom

- Ovako, prošle godine ja pitam Popovića šta se desilo, što nije prošao. Kaže: "Đole, nekako mi je mrtav, nema energiju, nema snagu." Ovaj čovek koji stoji pred nama je bio notorni alkoholičar, prošle cele sezone i one tamo - rekao je Đorđe u polufinalu i dodao:

Foto: Printscreen Prva TV

Aleksandar Josifovski, Đorđe David Zvezde Granda

Sa alkoholom je imao ozbiljne, stravične probleme, nije mogao da se trezni, nije znao gde je dan, a gde je noć. Ove sezone kad sam ga vratio, imao sam samo jedan uslov - da primi blokatore i da zaboravi na alkohol ako uopšte želi da uđe u priču, jer sam video ko su ljudi koji se takmiče ovde, daju svoju mladost, energiju, sve za scenu, i on je na to pristao.

Podsećanje, u finalu Zvezda Granda, pobedu je odneo Nermin Handžić, dečko koji ima 18 godina i dolazi iz BiH, iz Tešnja.

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Handžić pobedio u takmičenju

 

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading