HITNO SAOPŠTENJE: Zakazana je vanredna Skupština kluba - poziv je upućen svim članovima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se važne odluke koje će uticati na budućnost sportskog kolektiva.

HITNO SAOPŠTENJE: Zakazana je vanredna Skupština kluba - poziv je upućen svim članovima!

Foto: FK Sloga Požega

Fudbaleri Sloge iz Požege jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Zapad okončali su na trećoj poziciji iza vodećeg dvojca, čačanskog Borca 1926 i FAP Priboja.

 

Ekipa iz Požege je zabeležila skor od devet pobeda, dva remija i četiri poraza i sakupila je ukupno 29 bodova što se svakako može smatrati uspešnim ostvarenjem.

Uoči starta zimskih priprema rukovodstvo kluba je zakazalo vandrednu skupštinu i tim povodom se javnosti obratilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Zakazuje se vanredna skupština Fudbalskog kluba Sloga Požega za utorak 16. januara 2024. godine sa početkom od 18 časova u velikoj sali Opštine Požega. Mole se svi članovi Skupštine kluba da obavezno prisustvuju sastanku.

Foto: FK Sloga Požega

Saopštenje kluba povodom vanredne Skupštine

 

Očekuje se da navedena klupska skupština donese važne odluke koje će usloviti dalji razvoj sportskog kolektiva iz Požege.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Sloge iz Požege u prolećnoj premijeri dočekuje nekadašnjeg superligaša Zlatibor iz Čajetine. Meč je na programu devetog dana meseca marta, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom ekipe sa popularne "Švajcarije" minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading