BODOVI SU NEOPHODNI I JEDNIMA I DRUGIMA: Na Ubu su sva tri znaka moguća - samo pobednik ostaje u trci za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš jesenjeg dela sezone donosi velika uzbuđenja.

BODOVI SU NEOPHODNI I JEDNIMA I DRUGIMA: Na Ubu su sva tri znaka moguća - samo pobednik ostaje u trci za vrh tabele!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Do kraja borbe za bodove u okviru Prve lige Srbije, ostalo je da se odigra još 180 minuta fudbala nakon čega će biti jasnije situacija sa kakvim šansama klubovi ulaze pred odlučujuće prolećne borbe.

 

Jedan od zanimljivijih duela 19. takmičarske runde biće odigran na Ubu na stadionu "Dragan Džajić" gde će se u borbi za bodove sastati dve ekipe koje pretenduju na visok plasman u ovosezonskom drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, domaće Jedinstvo i Tekstilac iz Odžaka.

U predstojeći duel i crveno i plavo-beli ulaze nakon poraza u prethodnom kolu. Jedinstvo je na Omladinskom stadionu doživelo ubedljiv poraz od OFK Beograda rezultatom 0:3, dok je sastav iz Odžaka sa 2:1 poražen na domaćem terenu od ekipe gornjomilanovačkog Metalca.

Gosti se u ovom momentu nalaze u nešto povoljnijoj poziciji, s obzirom da imaju dva boda više osvojena, ali su crveno-beli na svom terenu i pred svojim vernim navijačima ipak favoriti.

 

 

- Prva liga Srbije, 19. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Tekstilac (Odžaci)

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Datum: Subota, 2. decembar

Početak: 13 časova

Interesantno je napomenuti da su dve ekipe u dosadašnjoj istoriji međusobnih duela odigrale samo jedan meč. U okviru četvrte takmičarske runde, 27. avgusta na stadionu "Slavko Maltin Vava" u Bačkoj Palanci, Tekstilac i Jedinstvo su podelili bodove, odigravši bez golova 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading