MERKURXTIP „SA TERENA“: Renoviranje i tribine u planu!

Autor:

Sport

19.07.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Vama je najnovija epizoda MerkurXtip emisije "Sa terena".

 

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja, putujući po Srbiji, predstavlja klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 40. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Slatina iz Bora, članu Zonske lige – grupa Istok, FS Istočne Srbije i minulu sezonu završio na 13. mestu. Iako je opstanak u Zoni obezbedila tek u poslednjem kolu, Slatina je klub koji ima velike planove za svoju budućnost, a ljudi koji ga vode čine sve da obezbede najbolje moguće uslove za rad.

Najveći uspesi kluba vezani su za igranje četiri godine u Srpskoj ligi – grupa Istok, a ovo je bila peta kako su u Zoni. Stabilan su ligaš, ali planiraju rekonstrukciju i uređenje svega onoga što čini jedan sportski kolektiv, a kako kažu, tribine bi mnogo donele jer su njihove utakmice veoma dobro posećene.

Kao i u svakoj sredini gde egzistira veći broj klubova, nije lako naći igrače, kao ni mlađe kategorije, ali se nadaju uspesima rivala iz grada kako bi i njima bilo bolje u narednom periodu.

Pomaže grad Bor, kineski Zi Đin i još neki sponzori, ali uvek traje borba za bolje sutra. Predsednik kluba Perica Milojković pričao je o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, ali ima tu i nekih stvari o klubu, iz mesta koje je nekada bilo centar sreza, koje nećete moći da čujete nigde drugde.

 

 

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading