"ŠAKALI" SU SPREMNI: Miloševac je u epicentru fudbalskih dešavanja - sledi generalna proba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za fudbalski spektakl pred nastavak sezone...

"ŠAKALI" SU SPREMNI: Miloševac je u epicentru fudbalskih dešavanja - sledi generalna proba!

Foto: FK Sloga Miloševac

I narednog vikenda svi putevi će voditi u Miloševac gde će biti odigrana generalna proba pred nastavak prolećnih borbi.

 

Ekipa Sloge iz Miloševca prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Velika Plana okončala je na liderskoj poziciji sa dva voda prednosti u odnosu na rivala iz Rakinca i u narednim mesecima predstoji im borba za viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu.

Kako bi što spremnije dočekali prolećnu premijeru u kojoj će dočekati ekipu Bresje Superior iz Velike Plane, fudbaleri Sloge u nedelju 2. aprila odigraće kontrolni susret protiv ekipe Proletera iz Četereža koja se takmiči u okviru Opštinske lige Žabari i koja u prvom delu šampionata nije zabeležila zapažene rezultate s obzirom da su jesen okončali na sedmoj poziciji sa svega šest osvojenih bodova.

- Prijateljska utakmica:

Sloga (Miloševac) - Proleter (Četereže)

Stadion: FK Sloga u Miloševcu

Datum: Nedelja, 2. april

Uoči predstojeće generalne probe trener domaće ekipe Đorđević je izjavio:

- Bitna utakmica, dobar protivnik, onako baš kako treba pred prvenstvo. Momci su spremni, imamo malih pehova, ali za Bresje Superior će biti svi spremni, nadamo se. Odmaraćemo neke igrače što ne znači da nećemo dati sve da ostanemo neporaženi kod kuće. Šansu ćemo davati mlađima da se kale za utakmice koje nam donose bodove. Spremni smo.

 

Kao što je već rečeno, ekipa Sloge u prvom prolećnom kolu u Miloševcu dočekuje Bresje Superior iz Velike Plane. Svi u ekipi imaju dodatni motiv uoči navedenog susreta s obzirom da je ekipa Bresje superior jedina koja je tokom prethodne jeseni uspela da savlada lidera takmičenja. U utakmici koja je odigrana 18. septembra prethodne godine, Velikoplanjani su slavili rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading