POČETAK PRELAZNOG ROKA U NOVOM SELU: Očekuje se dolazak još nekoliko iskusnih igrača!

Autor:

Sport

23.01.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba će u ovom prelaznom roku biti dosta angažovana.

POČETAK PRELAZNOG ROKA U NOVOM SELU: Očekuje se dolazak još nekoliko iskusnih igrača!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Grb kluba

Tim iz Novog Sela je u sezoni 2020/2021 završio odmah ispod crte, sa samo jednim bodom manje od sigurne zone i zbog toga je morao da se pomiri sa povratkom u Rašku okružnu ligu.

Republika

Povratničku sezonu u okružnom rangu završili su na 12. poziciji na tabeli. Ove godine na zimsku pauzu idu sa devetog mesta i 18 bodova. Imajući u vidu da je klub pretežno igrao u zonskom rangu, rezultati ove godine nisu po očekivanom.

Prvi novajlija u aktelnom prelaznom roku je Predrag Obradović (28). Obradović igra na poziciji štopera i biće veliko pojačanje u nastavku sezone. Dolazi iz redova ekipe Goč (Vranjačka Banja), a nastupao je još i za Omladinac (Ugraljevo), Slogu (Lozna), Stubal i Trstenik PPT.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

 

Iz kluba su povodom angažovanja Obradovića za naš portal izjavili: 

- Predrag je jako snažan štoper, igra levom nogom što će biti idealno u paru sa Digićem koji je već kod nas. Pregovarali smo i letos sa njim, ali nije imao čiste papire. Sada na obostrano zadovoljstvo oblači naš dres. 

Vukan Pančić (29) je takođe zadužio dres Omladinca u ovom prelaznom roku. Dolazi iz ekipe Trstenik PPT, a igrao je još i za Gradinu. Pančić može da odigra na više pozicija na terenu. Igrao je do sada desnog beka, štopera, zadnjeg veznog, na stručnog štabu je da odredi poziciju na kojoj će se on najbolje snaći.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

 

Omladinac prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Koštampolje. U prvom susretu u Novom Selu rezultat je glasio 4:2 za domaći sastav. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading