POBEDA OJAČALA SVOJE REDOVE: Stamenković veruje u bolje rezultate na proleće!

Autor:

Sport

23.01.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Rusne ojačao igrački kadar za nastavak prvenstva.

POBEDA OJAČALA SVOJE REDOVE: Stamenković veruje u bolje rezultate na proleće!

Foto: FK Pobeda Rusna

Prošlogodišnja četvrta pozicija na tabeli ohrabruje ekipu da i ove sezone može da zauzme mesto u vrhu.

Republika

Na zimsku pauzu tim Pobede otišao je sa učinkom 6-4-4 što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli. U prvom delu polusezone beležili su vrhunske partije, napravljena je serija od sedam mečeva bez poraza. 

Uprava kluba u ovom prelaznom roku pojačala je igrački kadar sa nekoliko imena. 

Stefan Dimitrijević (30) dolazi iz ekipe Nasisus (Rožina), pokriva vezne pozicije na terenu. Igrao je još i za Radnički (Kočane), Malošište, Moravac (Čečina), Mladost (Medoševac) i Car Konstantin.

Miša Stojanović (23) u prethodnom period proveo je u Slogi iz Jovanovca u koju je otišao upravo iz Rusne. Igra na poziciji napadača.

Ilić Aleksandar (24) igrao je za Pobedu tri godine. Pred početak ove sezone prešao je u Moravac (Zaplanjska Topaonica) iz kojeg se vraća posle samo šest meseci. Može da pokrije više pozicija na terenu. 

Gligorijević Dušan (27) igra na bekovskoj poziciji. Ponikao u Zaplanjcu, zatim je nosio dres tima iz Rusne. Vraća se u sastav Pobede posle polusezone provedene u dresu Moravca (Zaplanjska Topaonica). 

Dušan Stamenković, stub odbrane i igrač koji dres Pobede nosi već sedam vezanih sezona, za naš portal je izjavio:

- U nastavku sezone očekujem da se vratimo u TOP 4 kao i svake godine. Među pojačanjima imamo i povratnike koji su u našem dresu već pružali dobre partije. Svi su jako kvalitetni igrači i znaju da igraju dobar fudbal. Svi u klubu smo jedna velika porodica i stvarno vlada među nama veliko drugarstvo. Imamo i podršku navijača koji su sa nama na svakom meču i ovom prilikom bi hteo da im se zahvalim na tome. 

Pobeda prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Moravca. U prvom susretu u Rusni rezultat je bio 3:2 u korist domaćeg sastava.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading