MerkurXtip „SA TERENA“!

Autor:

Sport

14.12.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“!

Foto: Promo

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u novoj epizodi donesimo priču o OFK KIkinda, jednom od najstarijih klubova u zemlji osnovanom 1909. godine. Prošla sezona možda nije bila najplodonosnija jer se ispalo iz Srpske lige – grupa Vojvodina, ali i sada u Vojvođanskoj ligi – grupa istok, Kikinđani znaju šta im je činiti za povratak u viši rang.

Dobro se radi u gradu Toze Markovića, mamuta i sova, a sve pojedinosti o klubu čućete od sportskog direktora Marka Vukobrata i trenera Jevta Jarčevića.

U zanimljivoj priči otkrijte ko su najpoznatiji igrači ponikli iz OFK Kikinda, o najvećim uspesima kluba, o njihovom pozitivnom skoru sa Crvenom zvezdom, ali i sjajnu anegdotu vezanu za ser Aleksa Fergusona i put Kikinđana u Škotsku.

Budite sa MerkurXtipom NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading