NIŠTA NIJE PRIMETIO! Bosanac zaboravio sestru na parkingu u Nemačkoj i tek kod Ciriha VIDEO DA JE NEMA! Usledila je drama

Autor:

Razonoda

19.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je vozio po noći i nije obraćao pažnju da li je ekipa na okupu ili ne

NIŠTA NIJE PRIMETIO! Bosanac zaboravio sestru na parkingu u Nemačkoj i tek kod Ciriha VIDEO DA JE NEMA! Usledila je drama

Foto: pixabay.com

Neverovatna vest stiže iz Nemačke!

Šezdesetsedmogodišnji muškarac vraćao se iz Bosne i Hercegovinu za Švajcarsku sa suprugom i sestrom u autu kada su žena i on odlučili da stanu na jednom parkingu u Bavarskoj zbog odlaska u toalet.

Prilikom zaustavljanja, muškarac se toliko uzrujao zbog svađe sa ženom da je po povratku u auto krenuo put Ciriha a da nije ni primetio da mu sestre nema na zadnjem sedištu.

Kako se svađa dogodila u 3.30 ujutro, muškarac je tek u zoru, na ulasku u najveći grad Švajcarske Bosanac video da sestre nema u automobilu.

Postoje dve verzije kraja ovog ludog događaja.

Prema prvoj, verovatnijoj, muškarac je verovao da je sestra ostala da spava u autu kada su supruga i on otišli do toaleta, pa nije ni proveravao prilikom polaska dalje na auto-put da li je sestra još u kolima.

Prema drugoj verziji,  Bosanac je pomislio da je spavala pozadi pa nije hteo da proverava, odnosno da je budi bilo kakvom pričom.

Mediji pišu da je par otišao nazad do pumpe gde ih je čekala vidno uzrujana njegova sestra.

Na kraju su svi troje lepo došli do Ciriha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading