TRENUTAK NEPAŽNJE I ĆAO: Momak i devojka došli u restoran po kafu, a po izlasku iz njega ŽIVOT IM SE SMUČIO!

Autor:

Razonoda

24.08.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su razmišljali kako će konačno otići na odmor, sa njihovim životima neko se opasno poigrao

TRENUTAK NEPAŽNJE I ĆAO: Momak i devojka došli u restoran po kafu, a po izlasku iz njega ŽIVOT IM SE SMUČIO!

Foto: Facebook/jesseanddeedeeo'dell

Džes O’Del i supruga Didi iz Tulse, Oklahoma, ušli su nedavno u restoran Starbucks po kafu, a iz njega su izašli kao da su im sve lađe potonule.

Tada zapravo i nisu znali šta su učinili na kasi, ali kada je Džesu nekoliko trenutaka kasnije stigla SMS poruka bio je svestan da se desilo nešto jako, jako loše po njih.

Džes i Didi su naručili dve kafe koje je trebalo da plate oko 10 dolara. Nisu kod sebe imali keš, pa su kasiru dali kreditnu karticu, piše New York Post.

Nakon što su krenuli ka parkingu, na Džesovom telefonu pisalo je u poruci da mu je sa računa skinuto verovali ili ne – 4.444 dolara!

Džes je prvo pomislio da je u pitanju neka ozbiljna greška banke, pa ju je nazvao. Kada mu je rečeno da je on uredno upravo platio dve kafe više od 4.000 dolara samo se preznojio.

Nije uzeo račun iz Starbucksa, pa se brzinom svetlosti vratio u restoran sa suprugom i zatražio je da vidi šta mu je naplaćeno.

Republika

Foto: Facebook/jesseanddeedeeo'dell

Račun ih je frapirao zbog poslednjeg reda na njemu

 

I zaista, dve kafe su bile blizu 11 dolara, međutim, ispod je u stavci bakšiš pisalo 4.444 dolara. Džes je naglasio da je na specijalnom aparatu na kasi u opciji “bakšiš” sigurno pritisnuo opciju “ne”, ali da je sistem verovatno učinio nešto pogrešno.

- Kako drugačije objasniti da je toliko brojki 4 u računu. Nisam sigurno četiri puta pritisnuo taj broj. Nisam nijednom. Sistem je napravio gadnu zbrku - rekao je Džes.

Nakon što na licu mesta nisu rešili problem, Džes i Didi su se žalili banci, a onda su kontaktirali i advokata.

- Planirali smo da narednih dana odemo na letovanje i ova greška sistema u Starbucksu koštala nas je odmora - dodala je razočarana Didi.

U Starbucku i dan danas tvrde da ništa nije bilo do njih, već da je Džes odabrao toliki bakšiš da da. Nadzorna kamera nije mnogo pomogla jer se ne vidi šta tačno Amerikanac radi dok plaća račun.

Zbog svega navedenog, u slučaj se sada umešala i policija grada Tulse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading