ŠVARCENEGERU, LJUDINO! Terminator zasukao rukave, pa učinio NEVEROVATNU stvar: Posle viralnog SNIMKA svima popadale vilice! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Razonoda

12.04.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac pokazao koliko srce ima i da mu mišići ne služe samo za pokazivanje!

ŠVARCENEGERU, LJUDINO! Terminator zasukao rukave, pa učinio NEVEROVATNU stvar: Posle viralnog SNIMKA svima popadale vilice! (FOTO,VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Iako smo navikli da ga gledamo na malim ekranima, svetski poznat glumac Arnold Švarceneger dokazao je ovim činom da mu izvajano telo ne služi samo za pokazivanje, ali i da mišići na kojima toliko radi, verovali ili ne, zaista služe čovečanstvu.

Foto: Twitter/Printscreen

Arnold Švarceneger krpi rupu na putu

Naime, na svom Tviter nalogu, okačio je snimak na kome se jasno vidi kako se na glavnom putu nalazi ogromna rupa koja stvara probleme u saobraćaju. Niko se nije prihvatio ovog teškog zadatka za dobrobit celog komšiluka, Švarceneger je doneo odluku da sa svojom ekipom reši problem svima, te je to i ovekovečio kamerom i okačio snimak na svom Tviter nalogu koji je vrlo brzo postao viralan:

- Danas, nakon što je ceo komšiluk bio uznemiren zbog ove džinovske rupe koja je nedeljama stvarala probleme automobilima i biciklima, izašao sam sa svojim timom i popravio je. Uvek kažem - hajde da se ne žalimo, hajde da uradimo nešto po tom pitanju i evo ga - poručio je Švarceneger na svom Tviter nalogu.

Švarceneger je na svom primeru pokazao da nije teško biti čovek, ali i dokazao da udruženim snagama možemo rešiti sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading