BOLNIČAR NAIŠAO NA PREMINULU STARICU, PA JOJ UČINIO OVU GADOST! Mislio je da ga niko neće provaliti, ali je kamera snimila SVE! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

09.04.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojne žene je kasnije video šta se dogodilo kada je pregledao snimak.

BOLNIČAR NAIŠAO NA PREMINULU STARICU, PA JOJ UČINIO OVU GADOST! Mislio je da ga niko neće provaliti, ali je kamera snimila SVE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/Mike Drage

Nadzorna kamera snimila je bolničara Marka Titlija (58) iz Velike Britanije kako pokušava da ukrade novac od 94-godišnje žene koja se srušila i umrla neposredno pre toga.

Titli je odmah posegnuo za gotovinom, a na snimku se vidi kako drži 60 funti u džepu i gleda u kameru pre nego što je brzo vratio keš, tamo gde ga je našao.

Sin pokojne žene je kasnije video šta se dogodilo kada je pregledao snimak i prijavio Titlija policiji Zapadne Mersije. On je bio jedan od četiri bolničara koji su pokušali da spasu život 94-godišnje žene nakon što se onesvestila u svojoj bašti.

Bolničar je policiji najpre rekao da je želeo da skloni novac kako bi ga dao porodici starice, ali je kasnije priznao da je reč o krađi. Lopov je osuđen na 18 nedelja zatvora, uslovno na 12 meseci, i određeno mu je 120 sati društveno korisnog rada. Takođe mora da plati 530 funti troškova za pokušaj krađe i 187 funti naknade za žrtvu, prenosi Dnevnik.hr.

Na sudu je naknadno rečeno da je Titli otišao u penziju nekoliko dana nakon incidenta, a svedočio je i pomoćnik glavnog medicinskog službenika Nejtan Hadson.

- Dobijamo poverenje kada uđemo u nečiji dom i ovakvi postupci s pravom narušavaju našu reputaciju što je za duboko žaljenje i otežava naš posao - izjavio je on.

Iako se slučaj dogodio u junu prošle godine, snimak je tek kasnije pušten u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading