DO LETA IH OČEKUJE OGROMNO BOGATSTVO: Svemir je na strani sledeća TRI ZNAKA, samo treba da zamisle želju

Autor: N.J.

Lifestyle

08.04.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri horoskopska znaka očekuje novac.

DO LETA IH OČEKUJE OGROMNO BOGATSTVO: Svemir je na strani sledeća TRI ZNAKA, samo treba da zamisle želju

Foto: shutterstock

Devojka u šopingu

Nakon teškog perioda za određene horoskopske znake, konačno će se desiti neke lepe promene. Posle nestabilnih perioda pojedinima će se osmehnuti sreća. Da li vi spadate u sledeća tri horoskopska znaka?

Bikovi

Konačno sledi lep i stabilan period za Bikove, pogotovo posle svih problema koji su doživeli. U aprilu bi trebalo da sklope povoljne poslove što će im se isplatiti. Takođe, mogući su i neplanirani dobici, ali i prihod ako se bavite marketingom i odnosima sa javnošću. U maju je moguća dobit od podučavanja, mentorstva, saradnje sa strancima.  Na početku leta postoji šansa da odete u inostranstvo ili pronalaženje novih načina da stignete do novca. Mnogi Bikovi biće iznenađeni, jer će se njihov dugogodišnji rad konačno isplatiti. Novac vam takođe može doći kroz umetnost.

Foto: Shutterstock

Muškarac broji novac

Lavovi

Oni će se nakon zime aktivirati. Za nih nije uobičajeno, ali će se odmah fokusirati na prihode. April vam može doneti neku neočekivanu ponudu ili dobitak. Zbog položaja zvezda imaju šanse za isplative poslove i sporazume sa partnerima. U maju se šanse za posao povećavaju zbog putovanja.

Škorpije

Prognoze za Škorpije su odlične. One su do sada lutale i nisu nalazile stabilnost u poslovima što će se konačno promeniti. Možete početi vlastiti posao ili zauzeti visoko mesto u hijerarhiji. Možda će novac doći odjednom, ali je definitivno to rezultat dugogodišnjeg rada, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading