KRZNENI ŽIGOLO UPAO U KOLIBICU, PA OPLODIO SVE ŽENKE: U ZOO vrtu prokrijumčareno ZAMORČE, nastao HAOS!

Autor:

Razonoda

03.09.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je ovo seks do iznemoglosti, konstatovao je veterinar nakon što je pregledao “iznemoglog” mužjaka.

KRZNENI ŽIGOLO UPAO U KOLIBICU, PA OPLODIO SVE ŽENKE: U ZOO vrtu prokrijumčareno ZAMORČE, nastao HAOS!

Foto: pixabay.com

Nikada ni u jednom Zoološkom vrtu u Austriji nije bilo toliko seksa kao u Zoo-u u Gradu Lincu, piše austrijski dnevni list Heute.

Tamo se, kako navodi isti izvor, neka, za sada nepoznata osoba, grdno našalila na životinjski račun, ubacivši muškog zamorca u kolibicu s isključivo žensko-polnim zamorcima. List navodi kako “energični došljak” celu noć nije dao mira čoporu ženki.

Republika

Foto: pixabay.com

Glodar

Naime, veterinar je na zaprepašćenje osoblja Zoo-a u Lincu koje brine o zamorcima, utvrdio da je belo-smeđi glodar mužjak i da nije kastriran. I da je je u “najboljim godinama za seks”, piše Heute. Ali ne samo za seks, nego i za oplodnju, pa osoblje Zoo vrta polazi od toga da je u žensku kolibicu prokrijumčareni “krzneni žigolo” oplodio neke od prisutnih dama.

Koliko tačno, znaće se za nekih 50-tak dana kada u kolibici osvanu mladunci. Heute piše kako je iscrpljeni žigolo prebačen iz Zoo vrta u Lincu u jedan od obližnjih “domova” za životinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading