ZALEPILI JOJ LAŽNU REGISTARSKU OZNAKU: Kad je saznala o čemu se radi, usledio je šok - pozadina je užasna!

Autor:

Razonoda

07.03.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Velikom Mančesteru Šarlot Grundi je krenula da uzme naočare za sunce iz svog automobila, koji je bio parkiran duž ulice u Haleu, a onda je primetila da je lažna registarska tablica zalepljena preko regularne.

ZALEPILI JOJ LAŽNU REGISTARSKU OZNAKU: Kad je saznala o čemu se radi, usledio je šok - pozadina je užasna!

Foto: Photo by Kaboompics .com from Pexels


Nakon što je bolje pogledala, shvatila je da tablica prekrivena "filmom" uopšte nije njena.

- Svi govore da je trebalo da bude ukraden. Ona misli da je lopov možda planirao da provali u njen stan kako bi ukrao ključeve od njenog auta - ali da su ih "uznemirili" pre nego što je to uradio - rekla je ona.


Komšije kažu da su se lopovi spremali da joj ukradu auto.

- Jednostavno ne znamo, prilično je zastrašujuće - rekla je ona.

Šarlot je rekla da lažna tablica nije registrovana kod DVLA - tako da se ne bi pojavila ni na jednoj ANPR kameri.

Ljudi na mreži, u grupi Hale i Altrincham General na Fejsbuku, veruju da je film na registarskoj tablici dizajniran da bude reflektujući tako da kamere ne mogu da ga shvate.

2019. Šarlotin auto je ukraden dok je bila na odmoru. Neko je provalio u njenu kuću, ukrao njen ključ i ukrao auto. Ona je rekla da su u ovoj oblasti nedavno počinjeni i drugi zločini - uključujući oružanu pljačku usred bela dana.

- To bi trebalo da bude lepo područje - rekla je.

Do toga dolazi nakon što je muškarac ostao zbunjen nakon što je ugledao dva automobila marke Mercedes-Benz parkirana duž njegove ulice sa odgovarajućim registarskim tablicama. Misterija je dodatno produbljena činjenicom da su oba automobila srebrna i izgleda da su isti model, iako slike pokazuju da jedno od vozila ima udubljenje na zadnjem braniku.

Brza pretraga na DVLA uređaju za proveru vozila pokazuje da je registarska tablica registrovana na srebrni Mercedes i da se oporezuje do februara 2023. godine, s tim da se tehnički pregled dospeva u istom periodu. Džon Garget, doživotni stanovnik koji je postao krstaš u borbi protiv kriminala na problematičnom imanju, prvi je primetio dva vozila, prenosi IorkshireLive.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading