Za popularna letovališta traži se mesto više

Autor: Republika

Razonoda

29.07.2021

12:00

Pola letnje sezone je prošlo i ako je suditi po broju putnika koje su ove godine sve turističke agencije poslale na različita letovališta, možemo reći da će za nama biti jedna uspešna letnja sezona. Zbog permanentnog interesovanja, turistička agencija Big Blue ubacuje nove polaske čarter letovima za različite destinacije.

Promo foto

Svi aranžmani u toj turističkoj agenciji su do polovine avgusta potpuno popunjeni, a najlepše letnje destinacije poput Antalijske i Egejske regije Turske, Grčkih ostrva, Hurgade i Šarm el Šeika čekaju na vas.

- Svi kapaciteti za prvu polovinu avgusta su popunjeni, a traži se mesto više za popularna letovališta Antalijske i Egejske regije u Turskoj, kao i za Hurgadu. Očekuje se da će se u narednim danima popuniti i kapaciteti za drugu polovinu avgusta. Na bazi utisaka najvećeg broja putnika, možemo se pohvaliti da naši anketirani putnici ističu kvalitet naših usluga, a pre svega sigurnost i podršku na svakom putovanju - navode iz turištičke agencije Big Blue.

Promo foto

I dok mnogi potencijalni putnici brinu o epidemiološkim merama, da li se poštuju i kakvi su protokoli, sa sigurnošću možemo da naglasimo da su sve mere na popularnim letovalištima potpuno iste kao i u našoj državi. Dakle, maska je obavezna u zatvorenim prostorima, ograničen je broj ljudi u objektima, a na otvorenom prostoru nema potrebe za nošenjem maske. Zaposleni u hotelima strogo poštuju epidemiološke protokole, a mnogi hoteli mogu da se pohvale kompletno vakcinisanim osobljem protiv virusa Covid 19.

Promo foto

U Big Blue turističkoj agenciji možete rezervisati letovanje u Antalijskoj i Egejskoj regiji Turske. Antalija, Alanja, Side, Kemer, Belek, Bodrum, Marmaris i Fetije čekaju na vas. Polasci za ovu destinaciju su čarter letovima na 7, 10, 11 ili 14 noćenja.

U Grčkoj, planirajte odmor na prelepim ostrvima Krit, Rodos, Skijatos, Skopelos, Krf i Kefaloniji i to na 10 ili 11 noćenja direktnim čarter letovima.

Ukoliko ste ljubitelj grčke prestonice i luksuznog odmora u mestima gde uživaju svetske zvede, prava adresa za vas je Atinska rivijera i Lutraki. Polasci za ove destinacije odnose se na 7 ili 10 noćenja direktnim letom.

Promo foto

A ako volite Egipat, orijent, pustinju i Crveno more tu je Hurgada na 6, 7, 9, 10, 11, 13 ili 14 noćenja i Šarm el Šeik na 10 ili 11 noćenja direktnim čarter letovima.

Takođe, iz široke palete turističe ponude, Big Blue je ovog leta stavio i poseban akcenat na destinacije Crnu Goru, Hrvatsku i Halkidiki.  Veliki izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja po izuzetno povoljnim cenama vas čeka za ove destinacije do kojih je najlakše doći sopstvenim prevozom.

Promo foto

I još uvek niste uplatili letovanje? Razmišljate koja destinacija je najbolja za vas i kolika je cena takvog aranžmana, da li ćete za tu cenu dobiti ono što tražite? Sa turističkom agencijom Big Blue ne samo da ćete dobiti najbolju preporuku, već ćete dobiti i najbolju uslugu za izdvojen novac po aranžmanu, a što je najvažnije bićete sigurni na svom putovanju uz konstantnu podršku zaposlenih u agenciji i vodiča na destinaciji.

Promo foto

Još malo vremena je ostalo da rezervišete vaše letovanje. Ne čekajte. Pozovite naš kontakt telefon ili posetite neku od naših poslovnica.

 

Komentari (0)

Loading