NAUČITE KAKO DA PRIVUČETE NOVAC: Za novčanik PUN para, sledite OVA pravila!

Autor: Republika

Razonoda

04.06.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U Feng šuiju novčanik nije samo predmet u kojem nosimo novčanice i kreditne kartice, već dom za naš novac i sve što je povezano sa njim.

Foto: Ilustracija

Bogatstvo, kažu Feng šui principi, ne voli zanemarivanje i nebrigu, već mesta na kojima će se "osetiti" sigurno. Uz pomoć ovih nekoliko saveta, možete učiniti da vaš novčanik postane upravo takav – sigurna luka koja će magnetski privlačiti novac i izobilje.

OČISTITE NERED

Vaš novčanik bi uvek trebalo da bude čist i uredan. Poput doma i kancelarije, u novčaniku iz kojeg su izbačene nepotrebne stvari otvoriće se prostor za protok dobre energije. U feng šuiju postoje tri zlatna pravila koje stvari treba, a koje ne treba držati u novčaniku:

- Izbacite fiskalne račune, pa čak i kreditne kartice jer simbolišu dug ili već potrošen novac;

- Prazan novčanik simbol je nemaštine - uvek imajte u šteku makar nekoliko novčanica koje nisu namenjene za trošenje;

- Nikako ne skupljajte đubre poput omota od bombona, isteklih članskih karata i nevažećih biznis kartica.

Foto: pixabay.com

ORGANIZUJTE NOVČANIK

Osoba koja privlači bogatstvo vodi računa o načinu na koji odlaže novac u novčanik – svaki novčić je na svom mestu, svaka kartica uredno složena. Sa druge strane, kod ljudi koji nikad nemaju dovoljno novca novčanik je uvek neorganizovan i u haosu. Imajte na umu da stanje u novčaniku ima snažan uticaj na energetsku vezu između vas i novca.

Foto: pixabay.com

IZABERITE PRAVU BOJU

U feng šuiju svaka boja ima svoje značenje i predstavlja različite elemente – Vatru, Vodu, Zemlju, Metal i Drvo. Najpopularnije boje kada je odabir novčanika u pitanju jesu crvena, crna, braon, zelena i tamnoplava.

IZBEGAVAJTE "SEKND HEND" NOVČANIKE

Ne kupujte prethodno korišćen novčanik, jer zadržava energiju prvobitnog vlasnika, bilo ona dobra ili loša.

Foto: pixabay.com

ODREDITE MESTO ZA ODLAGANJE NOVČANIKA

Koliko god to smešno zvučalo, svoj novčanik morate da tretirate s poštovanjem. Napravite posebno mesto na kojem ćete držati novčanik i odložite ga tu svaki put kad dođete kući. Izbegavajte nemarno bacanje novčanika na prvi raspoloživ predmet. Ni slučajno ga ne ostavljajte na podu, pogotovu ne na pločicama u kupatilu.

IZABERITE PRIKLADAN OBLIK

Prilikom izbora novčanika, izbegavajte modele nepravilnog oblika. Prednost dajte duguljastim novčanicima pravilnih linija. Važno je da unutrašnjost bude dovoljno prostrana, kako ne biste morali da presavijate novčanice i gurate ih u skučen prostor. Pravi oblik novčanika povećaće šanse za privlačenje bogatstva, piše Moj enterijer.

Komentari (0)

Loading