KAKO JE OVO MOGUĆE?! Pronašla je fotografiju iz detinjstva i shvatila KO je zapravo njen suprug!

Autor: magazin.novosti.rs, Republika

Razonoda

22.09.2020

19:38

Filmska ljubavna priča mladog para iz Britanije koji nije ni slutio da se poznaju još iz detinjstva.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hajdi Alis Parker i Ed Savit upoznali su se na koledžu kada se Ed doselio u kuću u kojoj je Hejdi prethodno živela.

Još 2011. godine kontaktirao ju je na Fejsbuku kako bi mu objasnila kako se pali mašina za veš, a iako je dobio potreban savet, njih dvoje su počeli da se dopisuju.

Potom su se sreli u jednom izlasku i ljubav se odmah dogodila. Ne moramo da vam kažemo da su postali nerazdvojni, pa su se već 2015. godine verili.

 

 

 

– Bili smo u šetnji kada me je Ed zaprosio. Došli smo kući i tamo me je sačekalo još jedno iznenađenje – žurka na kojoj su bili svi naši prijatelji. Bilo je predivno – ispričala je Hejdi.

Međutim, tu se priča o srećnoj ljubavi ne završava. Jednog dana Hejdina mama je poslala svojoj ćerki fotografije sa porodičnog letovanja u Turskoj 1997. godine na kojima je ona imala samo 6 godina, a na većini fotografija se nalazi sa plavokosim dečakom sa kojim se družila 10 dana.

Kada je Ed pogledao fotografije ostao je u šoku, jer se na njima nalazio on!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating 4 (/18 ?) amazing years with @edsavitt today! I love you ❤️

A post shared by Heidi Alice Savitt (@heidialice) on Nov 2, 2015 at 1:52am PST

 

– Morala sam da legnem koliko sam se šokirala. Ne verujem u čuda, ali ovo saznanje mi je doslovno promenilo život. Ne sećam se skoro ničega sa tog letovanja, osim da smo sestre i ja imale druga sa kojim smo se igrale kozmetičkog salona na plaži i lakirale mu nokte – priča kroz smeh Hejdi.

Ed i Hejdi su se venčali 2017. godine, a na medeni mesec su otišli, pogađate… u Tursku. Baš tamo gde su se i prvi put upoznali.

Komentari (0)

Loading