ČUDO NEVIĐENO: Probudila se iz kome i saznala da je postala majka

Autor: Republika

Razonoda

24.02.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamnaestogodišnja devojka je legla u krevet sa glavoboljom i uvedena je u indukovanu komu. Kada se posle četiri dana probudila, saznala je da je postala majka, preneo je Independent.

RepublikaFoto: pixabay.com

Eboni Stivenson, studentkinja iz Mančestera, uvedena je 2. decembra prošle godine u indukovanu komu, zbog brojnih napada koje je imala. Iako joj se stomak nije video, niti joj je ciklus izostao, lekari su utvrdili da je ona trudna. 

Napadi koje je imala bili su posledica preeklampsije - komplikacije koja se javlja zbog povišenog krvnog pritiska tokom trudnoće, i lekari su morali da obave hitan carski rez. Kada se devojka posle tri dana probudila iz kome, saznala je da je bila trudna i dobila ćerku. 

- Upoznavanje sa mojom bebom je bilo tako nestvarno. Bila sam van sebe - opisala je Eboni osećaj kada je uzela svoju bebu, tešku 3,5 kilograma. 

Studentkinja sportske fizioterapije ima retko stanje koje pogađa oko 3.000 žena koje su rođene sa dve materice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading