XIAOMI SPREMAN ZA PREMIJERU NOVOG MODELA TELEFONA: Zbog ove dve karakteristike, svi će trčati da stanu u red!

Autor:

Razonoda

09.09.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videvši da su se Apple i Samsung opasno naoštrili za septembar i premijere novih telefona, u Xiaomiju ništa nisu želeli da prepuste slučaju

XIAOMI SPREMAN ZA PREMIJERU NOVOG MODELA TELEFONA: Zbog ove dve karakteristike, svi će trčati da stanu u red!

Foto: youtube.com/Tech spurt

Kompanija Xiaomi trebalo je da prvog dana septembra predstavi modele iz nove serije 13T, međutim, premijera je pomerena za 26. septembar.

Da li je razlog tome što kompanija želi da vidi kako će iPhone proći sa svojom premijerom novog modela ili je nešto drugo po sredi ne zna se, tek, iz Xiaomija poručuju da i ovog puta imaju “pakleno dobrog konja za trku”.

Izvršni direktor Xiaomija Lei Jun objavio je na platformi X da će premijera 13T serije telefona biti održana u Berlinu u 14 časova i da će biti prenošena putem sajta Mi.com.

Jun je otkrio i da će Xiaomi 13T serija stići u saradnji sa Leicom, što znači da će kamere biti jako dobre kao i dosad. Očekuje se da će 13T serija imati dva modela – Xiaomi 13T i Xiaomi 13T Pro.

Ono što će oduševiti sve je cena novih Xiaomi modela u Evropi. Očekuje se da obični 13T košta oko 650 evra što je daleko manje od novih modela iPhonea ili Samsunga. Model 13T imaće 8GB RAM-a i 256GB prostora.

Za razliku od njega, 13T Pro model koštaće oko 1.000 evra sa 16GB radnom memorijom i prostorom od čak 1TB.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading