HP laptopovi: Odličan izbor za posao, školu i zabavu!

Autor:

Razonoda

23.05.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnje vreme laptopovi su postali sve neophodniji i to posebno zbog dva aktuelna razloga - učestalijeg rada od kuće i povremenog praćenja online nastave.

HP laptopovi: Odličan izbor za posao, školu i zabavu!

Foto: shutterstock

Zato je važno pored sebe uvek imati pouzdan laptop, koji će obezbediti da sve vaše poslovne, školske ili druge obaveze obavljate kontinuirano bez prekida.

U ovoj sferi posebno se ističe kompanija HP sa svojim sjajnim laptopovima, od kojih su dva modela među najtraženijim, saznajte i zašto.

Izuzetni HP laptopovi za različite namene

Kompanija HP već decenijama proizvodi odlične modele laptopova za različite namene i svakodnevno opravdava poverenje svojih korisnika.

U svom asortimanu imaju fantastične laptopove za svaki dan, poslovne laptopove, gaming laptopove, laptopove za dizajnere, programere i druge korisnike.

Foto: shutterstock

 

Kada su u pitanju karakteristike HP laptopova, ponuda je šarenolika. Ono što će vas na prvi pogled zaseniti, jeste njihov istančan ukus u pogledu dizajna. Nakon toga, pronaći ćete moćne procesore, kvalitetne grafičke kartice, brze hard diskove.

Zahvaljujući tri ključne prednosti – izdržljivosti, pouzdanosti i atraktivnosti, HP laptopove prate odlične recenzije, komentari koji ih vrlo često izdvajaju od konkurencije.

HP laptopovi će se postarati da na bilo kom životnom polju, na poslu, školi ili u oblasti gaminga postanete dodatno bolji, a samim tim i zadovoljniji usled pratećih postignuća.

Laptop HP 250 G8 sa AMD snažnom podrškom

HP 250 G8 laptop dolazi sa preglednim IPS Full HD ekranom dijagonale 15.6 inča koji dodatno poboljšava Anti-Glare zaštita zadužena za smanjenje odsjaja ekrana.

Za brzinu i tečnost pri radu postaraće se njegov AMD Ryzen 3 Dual Core procesor, 8 GB DDR4 memorije zajedno sa SSD-om od 256 GB. Kako bi svi grafički detalji bili prikazani na najbolji mogući način, HP laptop obogaćen je integrisanom AMD Radeon grafičkom karticom.

Foto: shutterstock

 

Ukoliko vam u nekom trenutku zatreba kamera za vođenje video razgovora putem Teamsa, Zooma ili drugih aplikacija na raspolaganju vam je integrisana VGA web kamera.

Za pouzdanu i dugu autonomiju rada na bilo kom zadatku postaraće se HP Long Life, 3-ćelijska litijum-jonska baterija uz koju dobijate HP Smart adapter od 45 W.

Od priključaka za povezivanje prisutni su standardni HDMI, USB Type-A, USB Type-C portovi, a kao dodatak tu je i podrška za SD, SDHC, SDXC kartice.

Tastatura laptopa HP 250 G8 27K51EA je veoma praktična za korišćenje, kako pored slovnih tastera poseduje i numerički deo. A naravno tu je i nezaobilazni touchpad.

Laptop HP 250 G8 sa moćnom Intel osnovom

HP 250 G8 laptop osvojiće vas prvo dizajnom i svojim tankim okvirom. Potom se pojavljuje njegov IPS Full HD ekran dijagonale 15.6 inča, koji zahvaljujući Anti-Glare zaštiti sprečava stvaranje odsjaja ekrana u prostoriji sa većom količinom prirodne svetlosti.

Iza njegovog kućišta krije se čvrst i pouzdan temelj za rad. Tu su Intel Core i3 Dual Core procesor, 8GB DDR4 memorije, koja zajedno sa brzim SSD-om veličine 256 GB omogućava kontinuiranost prilikom korišćenja. O vizuelnom delu brine se integrisana Intel UHD grafička kartica.

Za online sastanke sa vašim kolegama ali i neobavezne razgovore sa članovima porodice koji žive daleko, na raspolaganju vam je njegova kvalitetna HD web kamera.

HP laptop 250 G8 poseduje 3-ćelijsku, litijum-jonsku bateriju sa strujnim adapterom od 45 W koja se brine da u svakom trenutku imate dovoljno „energije” za rad.

Kao i kod prethodnog HP modela, od priključaka prisutni su HDMI port, USB Type-A i nešto savremeniji USB Type-C.

Na laptopu HP 250 G8 nalazi se veoma udobna tastatura pune veličine sa numeričkim delom, korisnim funkcijskim tasterima, kao i standardnim touchpadom.

Laptop HP 250 G8 59T76EA dolazi sa Windows 11 Home operativnim sistemom, tako da ćete ga odmah nakon kupovine moći koristiti u punom režimu.

Pronađite svoj HP laptop, uživajte u sjajnim perfomansama i novim uspesima koje će vam doneti!

Kao što ste imali prilike da prethodno pročitate, kompanija HP vam može ponuditi šarenolik izbor modela, adekvatnih za posao, školu, zabavu i druge namene.

Osim što pokrivaju različite sfere interesovanja, HP laptopovi pružiće vam i brojne benefite. Učiniće da se sa svakim novim izazovom koji servira ubrzani tempo života suočite nikad spremnije.

Ukoliko razmišljate o kupovini HP 250 G8 modela ili vas zanimaju drugi HP laptopovi u periodu od 23. maja do 29. maja u WinWin-u očekuje vas neponovljiva akcija na HP laptopove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading