AURUS SENAT! Novi luksuzni automobil za Putinovu inauguraciju!

Autor:

Razonoda

07.04.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzna linija automobila proizvedena po nalogu ruskog Ministarstva industrije i trgovine

AURUS SENAT! Novi luksuzni automobil za Putinovu inauguraciju!

Foto: Profimedia


Aurus je linija luksuznih automobila koja se proizvodi od 2013. godine po nalogu Ministarstva industrije i trgovine Ruske Federacije. Projekat podrazumeva razvoj linije automobila kako za zamenu voznog parka službenih automobila državnih službenika tako i za komercijalnu prodaju.

Ministar industrije i trgovine Ruske Federacije, Denis Manturov, saopštio je da će na inauguraciji ruskom predsedniku Vladimiru Putinu moći biti uručena modernizovana verzija "Aurus Senata". Inauguracija predsednika Rusije zakazana je za 7. maj. Tokom prošle inauguracije, 2018. godine, predstavljena je bila limuzina Aurus Senat koja je sada izložena u muzeju. Manturov je najavio da će proizvodnja modernizovane verzije "Aurus Senata" početi u maju 2024. godine, a očekuje se da će prva prodaja ovih automobila početi 2025. godine.

Proizvodnja u fabrici SEZ Alabuga u Republici Tatarstan

U maju 2021. godine pokrenuta je proizvodnja Aurus Senat u fabrici SEZ Alabuga u Republici Tatarstan. Ova fabrika je postala centralno mesto za proizvodnju ovih luksuznih automobila, koji su namenjeni kako državnim službenicima, tako i tržištu luksuznih automobila.

Luksuz i ekskluzivnost luksuznih automobila Aurus

Aurus automobili predstavljaju simbol luksuza i ekskluzivnosti, te su pažljivo osmišljeni i izrađeni kako bi zadovoljili najzahtevnije kupce. Njihov dizajn, performanse i tehnološka inovacija čine ih jedinstvenim na tržištu automobila.

Planovi za budućnost i tržište luksuznih automobila

Ministar Manturov ističe da će modernizovana verzija "Aurus Senata" doneti nove standarde luksuza i performansi na tržište. Pored toga, on je napomenuo da će ovi automobili biti konkurencija renomiranim modelima kao što su S-klasa i E-klasa, što govori o ambicijama brenda Aurus na tržištu luksuznih automobila.

U svetlu najavljenih planova za modernizaciju i proširenje proizvodnje, možemo očekivati da će linija Aurus automobila nastaviti da privlači pažnju javnosti i ljubitelja luksuznih automobila širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading