NIKADA NE BISTE POGODILI KOJI JE MESEC OVA DEVOJKA: Nije imala nijedan simptom drugog stanja, evo kada će se poroditi (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o drugoj bebi došla je iznenada, a iako joj stomak ne raste, dečak je zdrav.

NIKADA NE BISTE POGODILI KOJI JE MESEC OVA DEVOJKA: Nije imala nijedan simptom drugog stanja, evo kada će se poroditi (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Lili Somerton, 21-godišnjakinja iz King's Lynna u Norfolku, doživela je šok kada je saznala da je već 24 nedelje trudna, iako nije imala vidljiv stomak niti bilo kakve simptome trudnoće. Iako je već imala jedno dete, Lili nije ništa primetila dok nije osetila kretanje u stomaku dok je ležala. Nakon pozitivnog testa, otišla je na pregled gde su joj lekari potvrdili trudnoću. Iako su joj rekli da možda neće razviti veliki stomak tokom preostalog dela trudnoće, njen dečak, koji se očekuje u julu 2024. godine, je zdrav.

Neočekivana trudnoća i gubitak oca

Lili je već mama jednog dečaka, a onda je saznala da je ponovo u drugom stanju. Nakon razlaza sa bivšim partnerom svog prvog deteta, Lili je upoznala svog sadašnjeg partnera, Ešlija Dejvisa, i pretrpela gubitak oca od raka grla samo pet dana pre svog 21. rođendana. Ona je otišla da proslavi svoj rođendan - ne znajući da je u tom trenutku već bila trudna sedam dana. Trenutno ona je šesti mesec trudnoće i izgleda ovako:

Foto: Printscreen/TikTok

Ovako izgleda devojka u šestom mesecu trudnoće


Emotivna reakcija i prihvatanje neočekivane situacije

Lili je bila šokirana saznanjem da je već toliko dugo trudna, ali je nakon prvobitnog šoka prihvatila situaciju i sada se raduje tome što će svom sinu dati brata. Iako je njen partner bio sumnjičav na početku, Lili je srećna što tokom ove trudnoće nije imala veliki stomak kao prethodni put. Smatra da je ovo iskustvo mnogo lakše nego prethodno.

Ona ovako izgleda i šestom mesecu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading