ACA SOFRONIJEVIĆ PLAKAO KAO KIŠA: Ovo je bio najpotresniji momenat na svadbi, nije mogao da zaustavi suze!

Autor:

Zabava

26.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš priznaje da su oboje bili emotivni tokom crkvenog venčanja.

ACA SOFRONIJEVIĆ PLAKAO KAO KIŠA: Ovo je bio najpotresniji momenat na svadbi, nije mogao da zaustavi suze!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Sofronijević

Popularni harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević oženio je lepu doktorku Kosanu Stišović u Hramu Svetom Save na Vračaru.

Atraktivna plavuša izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku i to u zanimljivoj venčanici, na čijem se šlepu nalazio natips "Te amo", što znači "volim te" na španskom.

Harmonikaš je bio vidno uzbuđen, te nije krio emocije, dok njegova supruga nije želela da daje izjavu za medije. Priznao je da su oboje bili emotivni tokom crkvenog venčanja, a na pitanje o novonastalim razvodima poručio je da njima to "nema šanse da se desi, jer je pronašao srodnu dušu".

Sada su se slegli utiski, a Sofronijević je podelio neke nepoznate detalje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

- Bilo je super. Malo smo strepeli zbog kiše i tog venčanja napolju, u šest ujutru sam saznao da će biti kiše, o svemu sam vodio računa. Međutim, nadao sam se da će kiša stati i zaista jeste. Tamburaši su bili tu i dok smo se slikali, baš je vladala dobra atmosfera. Taj momenat kada smo došli po mladu, bio je mnogo emotivan. Ludilo mozga, mnogo emocija - izjavio je Sofra.

Harmonikaš kaže da je čak bilo i suza radosnica.

- Uživao sam! Zaista smo mnogo puta pustili suzu i ona i ja. Kad sam video mog oca Radovana da je pustio suzu, koji je mnogo oštar i strog, onda je bilo mnogo lepo - kaže Aca, kako prenosi Kurir.

Među svatovima na crkvenom venčanju bio je i fudbaler Savo Milošević, a veselje će se nastaviti kasnije uz 400 zvanica.

Inače, Aci je na venčanju kuma "Zvezda Granda" Rada Sarić. Ona je otkrila šta je poželela svom kumu.

- Pre svega im želim da budu strpljivi, da se poštuju i vole i da dobiju puno dece, to je kruna svega. Da budu srećni i zaljubljeni zauvek. U Hramu je bilo prelepo, svi smo u molitvi sa njim - rekla je ona, prenosi "Blic", pa dodala:

- Kupovao je mladu,ja sam počastvovana da nam je kum. Bio je uzbuđen, srećan, svi smo radosni sa njim - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading