NA KASI JE RED IZA VAS, A VI NE STIŽETE SVE DA SPAKUJETE U KESU: Uz OVAJ trik nećete se više preznojavat! (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

15.01.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi kažu da im je ovo "spasilo" život.

NA KASI JE RED IZA VAS, A VI NE STIŽETE SVE DA SPAKUJETE U KESU: Uz OVAJ trik nećete se više preznojavat! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Sigurno ste već doživeli situaciju na kasi u prodavnici kada vam radnik za pultom skenira artikle brže nego što stignete da ih spakujete u kesu. Druga osoba već dolazi na red, a vi još uvek pokušavate brzo da složite namirnice?
 
Jedan muškarac je imao dovoljno tog stresa i smislio je trik kako da to spreči.

Na TikToku je podelio video u kojem pokazuje kako usporava proces skeniranja tako što svoje namirnice raspoređuje široko po traci umesto da ih stavlja sve na jednu gomilu.

Ovaj trik će vam pomoći da dobijete više vremena za pakovanje u kese - kaže u videu koji je postao viralan.

Mnogi su rekli da će isprobati ovu taktiku sledeći put kada budu u prodavnici. Ipak, nije svima jasno da li će ovo zaista usporiti rad kasira ili će ih samo dodatno motivisati da skeniraju brže.

Postavlja se pitanje - da li je ovakav trik stvarno efikasan ili je bolje jednostavno pratiti tempo rada kasira? Otvorena je i debata među korisnicima društvenih mreža, gde neki tvrde da će ovaj trik dovesti do bolje organizacije na kasama, dok drugi smatraju da će kasiri i dalje raditi u istom ritmu.

Ipak treba znati da su kasiri često pod pritiskom da budu brzi i efikasni, a neki čak tvrde da im preti opasnost od gubitka posla ako ne održe određeni tempo.

- Ja sam kasirka i mogu vam reći da viču na mene ako nisam dovoljno brza. Neki čak tvrde da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja. Stoga, pre nego što sledeći put budete nervozno stajali na kasi, možda je vredno razmisliti o svim faktorima uključenim u ovaj svakodnevni proces kupovine - napisala je jedna kasika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading