DRAMA U NJUJORKU UOČI TRAMPOVOG SUĐENJA: Dojavljena bomba u kući sudije koji vodi slučaj protiv bivšeg predsednika SAD

Autor:

Svet

11.01.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagovali su njujorški okrug Nasau, policijska uprava i jedinica za eksplozivna sredstva.

DRAMA U NJUJORKU UOČI TRAMPOVOG SUĐENJA: Dojavljena bomba u kući sudije koji vodi slučaj protiv bivšeg predsednika SAD

Foto: Tanjug/AP

Pretnja bombom prijavljena je u domu sudije koji predsedava suđenjem za građansku prevaru koje se vodi protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Pretnja bombom u kući njujorškog sudije Artura Engorona prijavljena je nekoliko sati pre nego što je trebalo da počne davanje završnih reči na suđenju za građansku prevaru koje se vodi protiv Trampa, prenosi CNN.

- Primili smo k znanju da je postojala pretnja bombom protiv sudije Engorona - rekao je Al Bejker, portparol sudske administracije, navodi Una.

Reagovali su njujorški okrug Nasau, policijska uprava i jedinica za eksplozivna sredstva, potvrdila je CNN osoba upoznata sa ovim pitanjem.

- Od početka postupanja uveli smo više bezbednosnih protokola i to će biti nastavljeno - rekao je portparol sudske administracije i dodao da su uvedene dodatne bezbednosne procedure za bezbednost sudije Engorona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading