IMA 60 GODINA I MNOGO MLAĐE JOJ ZAVIDE: Zaigrala je pa su mnogi tražili ŠEĆER I VODU, ponude za brak samo "pršte" (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

26.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena je dokaz da nikada nije kasno da jurite za svojima snovima i strastima!

IMA 60 GODINA I MNOGO MLAĐE JOJ ZAVIDE: Zaigrala je pa su mnogi tražili ŠEĆER I VODU, ponude za brak samo "pršte" (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Profesionalna bodibilderka je u svojim 60-im godinama i dalje toliko zgodna i mladolika da mnogi ne mogu da poveruju u to da je ona već u sedoj deceniji života. 

Mel je podelila video sa svojim TikTok pratiocima, gde je ona plesala uz muziku u kožnoj jakni i ružičastim čizmama do butina. 

 

 

Mnogi su se šokirali jer je zaista jako teško poverovati da je ova žena već u sedmoj deceniji života. 

- Ne mogu da verujem da imaš 60 godina, ja sam se zaljubio u tebe - glasio je jedan od komentara. 

- Nema šanse da su to tvoje prave godine, ako jesu, odlično ih nosiš - dodao je drugi. 

- Uradila si to sa takvom lakoćom. Bog ti je dao dobra i zdrava kolena - bili su samo jedni od komentara. 

 

 

Jasno se vidi da Mel itekako vodi računa o svom izgledu, i da se trud isplatio, a ono što moramo znati jeste da lepota i zdravlje idu pod ruku. 

Glavna tajna atraktivnog izgleda je zdravstveno blagostanje. Možete se našminkati da prikrijete tamne kolutove ispod očiju, ali zdravlje se uvek nekako vidi na telu.

Pored zdravlja veoma je važno da u malo ozbiljnijim godinama imamo stila. Neko se sa njim rodi, dok ga neko s godinama stvara. Veoma je važno je i da u svom ormaru imate neke komade koji su večni, što se mode tiče.

Morate da  shvatite da nije više mladim godinama gde vam je dovoljno malo sna. Tokom sna telo proizvodi melatonin, poznat kao "hormon mladosti". Zato vodite računa da spavate najmanje 7 sati tokom noći. Naučno je dokazano da je najkvalitetniji san onaj između 22h i 4h ujutru.

Vodite računa o zdravlju i sebi i ne brinite se!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading