OTIŠLA JE DA SE SLIKA ZA PASOŠ, ZBOG JEDNOG DETALJA NA LICU UMALO DA OSTANE BEZ DOKUMENTA: "Njihova ljubomora me je koštala 11.000 dinara" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

23.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biometrijski zahtevi za pasoše mogu da dovedu do neočekivanih situacija i ponekad zahtevaju prilagođavanje uobičajenim modnim izborima.

OTIŠLA JE DA SE SLIKA ZA PASOŠ, ZBOG JEDNOG DETALJA NA LICU UMALO DA OSTANE BEZ DOKUMENTA: "Njihova ljubomora me je koštala 11.000 dinara" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@lilianamara1

Kad je otišla da uradi fotografiju za pasoš, korisnica mreže TikTok koja se predstavlja kao Lilijan Mara poželela je da izgleda spektakularno, pa je stavila veštačke trepavice. Ali, njen pokušaj da na fotografiji izgleda zanosno završio se fijaskom, jer je na kraju morala da iseče svoje lažne trepavice koje je, kako kaže, platila skoro 11.000 dinara da bi mogla da dobije pasoš.

Ova neobična situacija izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a žena je podelila video na TikToku kako njena prijateljica priprema makaze da odseče trepavice, uz komentar:

- Morala sam da odsečem svoje trepavice od 80 funti za nigerijski pasoš.

 U opisu je „prozvala“ Ambasadu Nigerije, očigledno ljuta što je morala da ostane bez veštačkih trepavica.

Mnogi korisnici su se oglasili u komentarima, priznajući da su se našli u sličnim situacijama sa fotografijama za pasoš.

- Isto mi se desilo. Srećom, nigerijski tehničari za trepavice su stvarno dobri, inače bih imala problema! – napisala je jedna žena.

- Ponekad imam osećaj da to rade iz ljubomore, jer ne vidim drugi razlog – prokomentarisala je druga.

- Pokušali su isto i sa mnom, ali sam se posvađala, platila neke ljude i dozvolili su mi da ih zadržim – otkrila je treća.

- I meni se ovo desilo - priznala je četvrta i dodala:

- Bukvalno sam morala da skinem svoje trepavice!

 

 

Osim problema sa veštačkim trepavicama, žene su u komentarima skrenule pažnju na još jedan problem – skrivanje plavih pletenica.

- Morala sam da iznajmim periku da bih sakrila moje plave pletenice – napisala je jedna žena.

- Imala sam plave Fulani pletenice, a u ambasadi su mi rekli da ne mogu da me fotografišu sa njima – napisala je druga.

- Imala sam trepavice i pirsing na nosu. Morala sam da izvadim pirsing, ali mi za trepavice nisu ništa rekli - prokomentarisala je treća žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading