KAD JE OTVORILA POKLON, NIJE MOGLA DA SAKRIJE RAZOČARANJE: "Ovo je pogrešno na svim nivoima - muškarci, ne radite to ženama!" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kućni snimak koji je zabeležen povodom Božića 1988. godine dobio je za kratko vreme 45.000 lajkova.

KAD JE OTVORILA POKLON, NIJE MOGLA DA SAKRIJE RAZOČARANJE: "Ovo je pogrešno na svim nivoima - muškarci, ne radite to ženama!" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@jordielaura5

Džordan Alvilar koja je veoma popularna na društvenoj mreži TikTok nedavno je odlučila da digitalizuje porodične video-snimke. Tom prilikom slučajno je naišla na neverovatan snimak koji datira od Božića 1988. godine. Na snimku se vidi njena majka kako otvara poklone sa suprugom i decom.

Prvi poklon uvijen u ukrasni praznični papir bio je mikser.

- Mikser! Jedva čekam da ga koristim da nešto umutim za muža - sarkastično je primetila i dodala:

- Zamislite samo koje ću ukusne poslastice moći da pripremim za porodicu s ovim mikserom.

Kad je Suzan otvorila još jedan poklon, oduševila se pošto je ugledala šolju.

- Pogledajte! Ovo je šolja koja ne može da se prevrne! - prokomentarisala je s oduševljenjem.

Video je brzo postao viralan, sa više od 400.000 pregleda i 45.000 lajkova. Neke žene u komentarima su izrazile saosećanje sa Suzan.

- Razumem. Mikser nije poklon, to je kućni predmet.

- Tvoja mama na ovim snimcima izgleda kao normalna domaćica. A zapravo, htela je da pobije sve oko sebe!

- Ovo je kao skeč!

- Počinjem da shvatam zašto je moja mama pasivno-agresivna – bili su neki od komentara ispod snimka koje je tiktokerka objavila.

 

@jordielaura5 I digitized my family’s home videos from the 80s. Here’s my mom’s soul leaving her body on Christmas day! #familyvideos #homevideos #christmas #snarkyhumor #familymemories #motherhood #motherhoodunplugged ♬ original sound - Jordan

 

Alvilarin trud da digitalizuje stare porodične video-snimke doveo je do otkrića dirljive Božićne proslave koja se odigrala pre više od 30 godina. Stari snimak ne samo što ju je vratio u prošlost, već ju je i podsetio na beskrajnu radost i složnost porodice tokom praznika.

Ovaj snimak mnogi njeni pratioci su odgledali s oduševljenjem, ne skrivajući da su nostalgični i u isto vreme zahvalni zbog dragocenih porodičnih uspomena koje je Alvilar podelila sa njima. Takođe, Suzanine vedre i duhovite reakcije na obične poklone oživele su uspomene kod onih koji su gledali snimak.

Ipak, bilo je i onih koji su propkomentarisali kako ovakve poklone muškarci nikad ne bi trebalo da daju ženama za praznike.

- To je aparat za domaćinstvo, to nije poklon.

- Muškarci, ne radite to ženama! - bili su neki od komentara koje su napisali pratioci popularne tiktokerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading