MUŽ JOJ JE NAMERNO KUPIO RUŽAN POKLON: Zagonetno je gledala u ono što se nalazi u kesi, a onda VRISAK - kako je dobro ovo uradila! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvu reakciju niko nije očekivao!

MUŽ JOJ JE NAMERNO KUPIO RUŽAN POKLON: Zagonetno je gledala u ono što se nalazi u kesi, a onda VRISAK - kako je dobro ovo uradila! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/thequistfamily

Kada dobijemo nešto što nam se ne dopada, trudimo se da iz pristojnosti bar kažemo "hvala". Kada je poklon od nama bliske osobe, kao kada je reč o suprugu, mogli bismo da izrazimo pravo mišljenje. Ipak, jedna žena to nije želela da učini kako svog dragog ne bi razočarala.

TikTok profil Kortni i Aleks širi ljubav svakodnevno, a zasnovali su svoj rad i profil na prikazivanju sloge i zanimljivih trenutaka koje doživljavaju. Koliko je zaista iscenirano, ne znamo, ali ovaj video deluje poprilično iskreno.

Naime, Aleks je odlučio da iznenadi svoju suprugu Kortni i kupio joj torbu. Odmah je ocenio da joj se torba neće svideti. U pitanju je torbica sa malom ručkom od sljokica, u tu su bili i srebrni sirkoni. Izgleda skoro providno.

Foto: TikTok/thequistfamily

Kortni gleda oduševljeno u torbu

Daje joj kesu iz koje ona izvlači torbicu sa cirkonima. Odmah joj objašnjava da je video torbicu i pomislio da je ovo njen stil oblačenja. Ipak, čuje se njen vrisak i oduševljenje.

Žena je sve vreme izgovarala "Vau" i zagonetno se smešila. Suprug joj je predložio da ponese torbicu kada izađu uveče.

Iako ga gleda pomalo razočarano, Kortni ga pita:

- Gde idemo?

- Ne sviđa ti se torbica - konstatuje on.

Kortni mu odgovara da nije to rekla, samo je pitala gde idu.

Na kraju videa priznaje da nije rekla da joj se ne sviđa, samo ova torba nije njen stil.

Da li biste vi slagali supruga?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading