PALE MASKE - DRAGAN ŠOLAK STOJI IZA ŠTRAJKA POŠTARA! Novinarka N1 slučajno priznala - omaklo joj se u programu!

Autor:

Vesti

17.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit.

PALE MASKE - DRAGAN ŠOLAK STOJI IZA ŠTRAJKA POŠTARA! Novinarka N1 slučajno priznala - omaklo joj se u programu!

Foto: printscreen/twitter, Public

NATO opozicija Dragana Đilasa beskrupulozno pokušava da iskoristi svaku moguću situaciju da bi politički profitirala pred izbore 17. decembra. Preko svojih ljudi pokušavaju da podbune narod na razne štrajkove, a potom to da predstave kao nepolitički štrajk, za prava radnika.

Kao što je raskrinkan i lažni poljoprivrednik koji stoji iza protesta poljoprivrednika, tako su i vrlo brzo maske pale i povodom brutalnih napada na JP Pošta Srbije.

Najpre je direktor Pošte Srbije, Zoran Đorđević demontirao brutalne laži i dezinformacije povodom novog logoa Pošte, a potom je država uspela i da postigne dogovor sa radnicima Pošte o poboljšanju uslova rada i izašla u susret svim realnim zahtevima. Dogovor sa radnicima je postignut, a ostali su nezadovoljni samo politički aktivisti, koji bi da u svakoj napetoj situaciji ušićare u susret izborima.

Kao što smo već pisali, u štrajk poštara umešan je zbog sopstvenih interesa  tajkun Dragan Šolak koji ima  firmu "D Ekspres" koja ima interes da ruši JP "Pošte Srbije" jer obavlja uslužne delatnosti koje radi i ovo javno preduzeće. Šolakova firma  "D Ekspres" je direktan konkurent JP "Pošta" u obavljanju poštanskih usluga, a posebno u slanju paketa.

Zbog obustave rada poštara su određeni klijenti Pošte bili prinuđeni da slanje paketa vrše preko Šolakove firme. Tako se na mnogim mestima u gradu nalaze paketomati od "D Ekspresa", a ne JP Pošte.

Šolak želi  da preko svoje firme  preuzme poštanski biznis slanja pošiljki od Pošte, a zbog štrajka poštara, neke firme prešle su da posluju preko "D Express" i ne znajući da je ta firma Šolakova.

Priznanje na N 1 da je štrajk bio u interesu Šolaka! 

Da je sve ovo tačno, nehotice je otkrila u programu i voditeljka Šolakove N1. Iako je prvobitno rekla kako iz Šolakove firme poručuju da im nije u interesu štrajk poštara, kada joj je opala koncentracija pred kraj , u odjavi, imala je frojdovsku omašku i priznala je da je obim posla Šolakove firme drastično povećan nakon štrajka. Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit. 

Ovo je samo još jedan dokaz da žuta NATO koalicija želi da podbunjivanjem velikih sistema poput Pošte, žele da parališu sistem i otpočnu novu obojenu revoluciju. Misle da će uspeti na način kao i 2000. godine, kada je takođe počelo sa štrajkom rudara u Kolubari. Narod Srbije ne da se prevariti opet i 17. decembra će đilasovci dobiti odgovor kakav zaslužuju. Dobro je što im se čak i na njihovim televizijama omakne istina, pa nehotice otkriju kakve prljave poslove i zarad čijih interesa obavljaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Jasna

17.11.2023 12:54

Škola i Djilas su spremni na sve da se domognu vlasti.

Vera

17.11.2023 12:56

Ovo je sramotno,Šolak ne bira način da se domogne vlasti.

Ana

17.11.2023 12:57

Solak na sve načine pokušava da destabiluzuje nasu drzavu!

Joka

17.11.2023 13:02

Ovo je necuveno,šta sve Šolak radi zarad ličnih interesa.