SVE JE SPREMILA ZA KUPANJE, A ONDA JE ONA PROMOLILA GLAVU: Naglo je izletela iz OTVORA i pokazala se u punoj veličini, žena vršti iz sveg glasa! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepozvan gost virio je iz otvora.

SVE JE SPREMILA ZA KUPANJE, A ONDA JE ONA PROMOLILA GLAVU: Naglo je izletela iz OTVORA i pokazala se u punoj veličini, žena vršti iz sveg glasa! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/trin.setter_

Kupanje je vreme kada svaka osoba treba da se opusti i uživa. Stresan dan ostaje u prošlosti, a onda se pripremamo za nove obaveze tokom dana. Nakon onoga što se desilo mnogi bi razmislili pre nego što sledeći put napune kadu vodom i pokriju je mirišljavom penom.

Jedna žena je pronašla zmiju u sopstevnoj kući! Kada se pripremala za kupanje videla je glavu kako izlazi iz odvoda. Nakon te scene dugo nije mogla da se smiri.

Slučaj se desio pre dve godine, ali i tada kao i sada naterala je sve da se naježe od onoga što je doživela. Mnogi su se nakon ovog videa zakleli da se  "nikada više neće kupati", piše "Dejli star".

Tada je snimak objavljen na TikTok - u i postavila ga je žena koja se prestavlja kao Tin. Uspaničena žena snimila je glavu zmije u kadi koja vreba pokraj otvora i plazi jezik.

Očigleno izbezumljena, žena otvara česmu i čini se kao da misli da može nepoželjnog gosta isprati u odvod.

Umesto toga, zmija ne želi da se vrati nazad i iznenada izleti iz čepa, pokazujući svoju punu veličinu dok žena vrišti iz sveg glasa.

Foto: TikTok/trin.setter_

Žena je pronašla zmiju u kadi i hitno zvala majku

- Tako sam pronašla zmiju u kupatilu u podrumu, a onda sam otrčala gore i voda još uvek teče - objasnila je ona u videu.

Video je pogledan nešto više od 7 miliona puta i naterao je mnoge gledaoce da drhte od užasa, a hiljade ljudi je komentirisalo kako ne vole zmije.

- Vrisnula sam u sebi - komentarisali su.

- Toga se najviše bojim ili toga ili WC - a - rekla je druga šokirana žena.

- Shvatate li da bih svaki put bio paranoičan kada se kupam - tvrde.

- Neću se tuširati do kraja života - složila se druga osoba.

U drugom videu žena je objasnila da je ispričala majci sve, a ona je zmiju štapom ubila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading