"PRVO SAM REKLA MAJCI, ONA JE PALA": Milena Radulović ima dirljiv odnos sa roditeljima - ipak, posebnom "taktikom" OCU je saopštila AGONIJU kroz koju je prošla

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je ocu rekla šta je doživela, razgovarala je sa psihologom.

"PRVO SAM REKLA MAJCI, ONA JE PALA": Milena Radulović ima dirljiv odnos sa roditeljima - ipak, posebnom "taktikom" OCU je saopštila AGONIJU kroz koju je prošla

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Milena sa porodicom i dečkom

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Miroslava Mike Aleksića, koji joj je bio profesor glume. Pre dva dana nastavljeno je suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca",  koji je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje. 

Radulovićeva koja je do sada tokom suđenja uvek bila staložena, tada nije ostala imuna na Mikin ton i umanjivanje njene vrednosti kao glumice, a o tome detaljnije možete čitati OVDE.

Gostujući u emisiji na "K1 Televiziji" glumica se dotakla odnosa sa roditeljima koji podjednako kao i ona prolaze kroz stresan period. Uvek je isticala da joj porodica daje vetar u leđa, a da je dar za glumu nasledila od oca. Glumica ima i sestru Anju koja je kao i majka često prati na premijerama i važnim događajima.

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Porodica Milene Radulović došla na suđenje

Ovoga puta, glumica je ispričala kako se njena porodica nosi sa teškim situacijama koje su je zadesile, a za koje je kriv kako tvrdi Mika Aleksić. Obuzeta emocijama priznaje da je prvo istinu koju je dugo krila saopštila majci, a potom ocu. 

- Prvo sam rekla majci, ona je pala. Onda sam bila svesna da kada se to dogodilo da moram da kažem i tati. Pošto sam mislila da će ga ubiti, izgovoriti ocu tako nešto... Spremala sam se sa svojom terapeutkinjom tada kako da mu kažem, rekla mi je što "Što ti budeš mirnija i staloženija to će njegova reakcija biti mirnija koliko može", pošto sam mami rekla baš kako ne treba. Sećam se da smo otišli, moj tata ima gliser, otplovili smo i onda sam razmišljala da ako poludi da bi morao da skoči ipak u vodu. Teže bi stigao nazad - kaže Milena da su je pitali zašto im nije rekla:

- Njima je najviše žao što sam to prošla sama. Nisam im rekla, dok mi se to dešavalo nisam imala ideju da sam mogla nekome da kažem, a onda su silne godine prošle u tome da mene niko iz te kancelarije, mislim završilo se, to je prošlo. Ja sam pokušala da bežim iz te svoje  prošlosti da nastavim da živim neki život normalne devojke. Smatrala sam da ću ih time nasikirati. To nije samo moja priča, to je i Ivina priča. Da ako je prošlo, ako već nisam tražila pomoć kad je trebalo zašto sada njih da sikiram. Jedne stvari sam bila svesna, mene je psihološkinja nagovala da im kažem. To je bilo poslednje i najteže. Mene moji mama i tata najviše na svetu vole. Svestan si da ne mogu da ti pomognu i da će da snose taj teret, krivicu za koju nisu krivi ni oni ni ja. Videli su oni svašta, to je još gore.

Milenina majka Aleksandra primetila je da sa glumicom nešto nije u redu. 

- Mene je moja mama hiljadu puta pitala "Gde si ti, gde je tvoje samopouzdanje?", naravno da joj nije palo napamet ovo, jer kome bi to ikada moglo da padne napamet. Ja sam bila svesna da kada im to kažem da nam život neće biti isti. Žao mi je što im nisam rekla ranije. Važno je da se niko ne zavarava da se od toga može pobeći. Svi smo bežali. Ako ne kažem, onda nije i ne postoji - nije, ne može! Samo je pitanje kad si ti spreman da to kažeš - poručila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading