U SPAVAĆOJ SOBI NIKAKO NEMOJTE DRŽATI PORODIČNE SLIKE: Razlog je VELIK KAO KUĆA - ne želite to sebi!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak otkriva na šta treba obratiti pažnju.

U SPAVAĆOJ SOBI NIKAKO NEMOJTE DRŽATI PORODIČNE SLIKE: Razlog je VELIK KAO KUĆA - ne želite to sebi!

Foto: Shutterstock

Spavaća soba

Feng šui je drevna kinseka veština koja nas uči kako da menjamo prostor i raspored u domu zarad bolje energije koja bi trebala da donese više mira, sreće i ljubavi u domu. Ova tehnika pomaže da dostignete hamorničnu atmosferu. Za mnoge negativne stvari koje se događaju u životima ljudi može biti kriva blokada, a stručnjak tvrdi da je se možemo rešiti. 

Miroslava Mima Miković je feng šui stručnjak i objašnjava kako da se rešimo blokada. Prvo što bi trebalo uraditi je "generalka", odnosno čišćenje doma.

- Treba da se očiste fioke, kao klasično prolećno čišćenje, ali to bi trebalo jednom mesečno da se radi. Što se tiče nekih "dubokih" čišćenja poput slika i papira sa kojim ste emotivno povezani, bolje sačekajte. To znači da još niste spremni za tu vrstu odbacivanja. Bolje to ostaviti, radite nešto drugo, pa kad budete spremni onda ćete očistiti - rekla je Mima na Prva TV.

Foto: Unsplash/Spacejoy

Gde treba da bude krevet u spavaćoj sobi

Mima tvrdi da je važno gde je u sobi krevet, kao i kakva je posteljina.

- Što se tiče ljubavnog dela, postoji nekoliko blokada. U spavaćoj sobi je veoma važno na kom mestu se nalazi krevet. Važno je da on bude sa dobrim uzglavljem. Takođe, parovi bi trebalo da imaju jednodelni madrac, ne iz dva dela. Posteljina treba da bude lepih i veselih boja. U spavaćim sobama se ne drže dečije slike i slike familije. Ogledalo nikako -  poručuje ona.

Da li vi pratite ovakve ili slične savete?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading