SVE VREME POGREŠNO ČISTIMO VOĆE: Pomorandže se ne ljušte, OVE cake će vam olakšati život!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.11.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mnogo lakši i brži način!

SVE VREME POGREŠNO ČISTIMO VOĆE: Pomorandže se ne ljušte, OVE cake će vam olakšati život!

Foto: shutterstock

Mesta uzgoja kultura menjaju se sa promenom klime

Postoje sjajni trikovi koji olakšavaju čišćenje određenih voćki, značajno ublažavajući naporan proces sečenja i pripreme. Na primer, ako obično sečete strane kivija, razmotrite drugačiji pristup.

Ako se često suočavate s izazovima prilikom čišćenja voća, isprobajte ove trikove kako biste uštedeli vreme i olakšali proces. Postoje načini da se voće očisti mnogo lakše nego što ste to činili ranije.

Kivi

Umesto da seče strane kivija, odrežite vrhove, a zatim kašikom izdubite unutrašnjost.

Šipak

Ako imate problema s čišćenjem šipka, prepolovite ga i odvojite polovine. Postavite jednu polovinu iznad činije, a drvenom kašikom udarite sa strane na kojoj je kora kako biste izbacili sve semenke.

Republika

Foto: shutterstock

Sa ovim cakama ćete olakšati život sebi

 

Mango

Nema potrebe guliti mango. Isecite ga po strani, zatim uzmite čašu, spojite strane i gurnite ih niz staklo čaše.

Narandža

Pogrešno je pretpostaviti da narandžu uvek treba ljuštiti. Pređite nožem preko cele spoljne strane kore pomorandže, otprilike na polovini, i lagano izvucite koru.

Jagode

Umesto da odsečete vrhove jagoda i bacite deo ukusnih bobica, probajte sa slamkom. Provucite slamku kroz dno voćke, vrh će se lako odvojiti ili ostati na slamci.

Lubenica

Najlakše je prepoloviti lubenicu, zatim je na svakoj polovini udariti tri puta sa obe strane. Nakon toga, kružnim pokretima izdubite svaku polovinu duž kore, zatim je seckajte kao rešetku kako biste dobili kocke i stavite ih u činiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading