SKANDAL U PODGORICI: Otac prodao 16-godišnju ćerku za 10.000 evra! Maloletnica prevezena u Srbiju gde je morala da se UDA!

Autor:

Svet

23.11.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv L. N. (49) zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima.

SKANDAL U PODGORICI: Otac prodao 16-godišnju ćerku za 10.000 evra! Maloletnica prevezena u Srbiju gde je morala da se UDA!

Foto: Profimedia

 Naime, sumnja se da je otac ćerku prodao za iznos od 10.000 evra.

Prema informacijama iz saopštenja Uprave policije, službenici su preduzeli aktivnosti povodom informacije o nedozvoljenom braku između maloletne devojke i punoletnog lica, koji je navodno dogovoren uz novčanu nadoknadu.


Osumnjičeni otac i dogovoreni brak



Prema navodima iz saopštenja, otac L. N. (49) iz Bara je navodno dogovorio sklapanje nedozvoljenog braka između njegove 16-godišnje ćerke i M. M. (19) iz Srbije, uz obećani iznos od 10.000 evra. Nakon dogovora, maloletnica je prevezena u Srbiju gde je stupila u vanbračnu zajednicu sa M. M.



Privedeni osumnjičeni i dalje postupanje



L. N. se trenutno nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog drugog krivičnog dela, dok je maloletnica predata Centru za socijalni rad na dalje nadležnost i postupanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading