DOPUSTILI JOJ DA SNIMI SPOT U CRKVI, A ONDA SU ISPIRALI OLTAR SVETOM VODICOM KADA SU VIDELI ŠTA JE RADILA: Zbog prizora ZANEMEĆETE od blama! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovih scena morali su da operu oltar.

DOPUSTILI JOJ DA SNIMI SPOT U CRKVI, A ONDA SU ISPIRALI OLTAR SVETOM VODICOM KADA SU VIDELI ŠTA JE RADILA: Zbog prizora ZANEMEĆETE od blama! (FOTO)

Foto: Youtube/Sabrina carpante

Dva dana nakon što je pop zvezda (24) Sabrina Karpenter objavila video za svoju hit pesmu "Feather", katolički biskup se bunio zbog činjenice da je snimila deo pesme u crkvi. Ovaj video prikupio je ogroman broj pregleda za malo više od nedelju dana, ali pobune zbog nastalih kadrova ne prestaju. Inače, spot je objavljen na Noć veštica.

Biskupija Bruklina je dala izjavu za Katoličku novinsku agenciju, u kojoj se navodi da je biskup Robert Brenan "zgrožen onim što je snimljeno u crkvi Naveštenja Blažene Device Marije u Bruklinu".

Biskupija je za list tvrdila da Crkva Blažene Device Marije nije sledila važeći protokol da odobri ono što se snima na crkvenom posedu. 

- Župa nije sledila biskupijsku politiku u pogledu snimanja na crkvenom imanju, što uključuje pregled scena i scenarija - navedeno je.

Foto: Youtube/Sabrina carpante

Scena iz spota, Sabrina igra

Prema katoličkoj novinskoj agenciji, župa je navodno rekla biskupiji da produkcijska firma koja stoji iza muzičkog videa "nije uspela tačno da prikaže sadržaj videa". 

U izjavi se takođe navodni da biskup Brenan "ozbiljno shvata ovu stvar i da će je dodatno istražiti".

U muzičkom videu himne o raskidu, koji je režirala Mia Barnes, video počinje snimkom crkve iz 19. veka, a pevačica se kasnije vidi kako nosi crnu haljinu od tila i veo, te potom pleše oko oltara. Dok pleše, ona je oko crkvenog oltara gde su i lešavi mladića koji su zbog nje stradali, ali ne tuguje zbog njihove smrti.

Foto: Youtube/Sabrina carpante

Spopt zbog kog su se žalili

Crkva je odlučila ponovo da blagoslovi oltar svetom vodicom izveštava "Uniland".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading