KAKO OD RUČNOG NAPRAVITI SAMOSTOJEĆI MIKSER? Treba vam samo jedna stvar iz RERNE i ruke vas više neće boleti! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mislite da ste sve videli, ovo će vas baš iznenaditi!

KAKO OD RUČNOG NAPRAVITI SAMOSTOJEĆI MIKSER? Treba vam samo jedna stvar iz RERNE i ruke vas više neće boleti! (FOTO/VIDEO)

Foto: shutterstock

Nijedna kuhinja ne može da funkcioniše bez miksera. Ovaj aparat je glavni "krivac" za sva ukusna jela, olakšava pripremu i ubrzava sam proces. Oni koji imaju običan, ali i štapni mikser mnogo lakše pripremaju obroke, jer je jasna razlika između ta dva aparata.

Štapni mikser je manji i jednostavniji za korišćenje. Ako želite da napravite smuti, a ne biste totalno da sameljete voće, možete koristiti štapni i dobiti željenu strukturu. Jedino ograničenje štapnog miksera je snaga. Postoji još jedna vrsta, a to su samostojeći koji tek olakšavaju pripremu kada pravite filove koji moraju dugo da se mute mikserom.

Foto: TikTok/ mamazapet

Kako napraviti samostojeći mikser

Kako napraviti samostojeći mikser?

- Samo što morate pronaći je posudu koja je iste visine kao mikser. Sve staklene posude su dosta niže, zato sam našla ovu šerpu. Bilo bi dobro da posuda bude uska - objasnila je tiktokerka koja je poznata kao Mama za pet.

Da biste napravili samostojeći mikser uzmite rešetke od rerne i ugurajte žice sa donje strane. Naslonite na rešetku i odmorite ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading