MAGIČNI SPREJ ZA SVE POVRŠINE U KUHINJI: Pravi se od tri sastojka koja svaka domaćica ima, a čisti BOLJE od kupovnih!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je odlično sredstvo za sve površine u kuhinji.

MAGIČNI SPREJ ZA SVE POVRŠINE U KUHINJI: Pravi se od tri sastojka koja svaka domaćica ima, a čisti BOLJE od kupovnih!

Foto: Shutterstock, Tiktok

Osim što su domaća sredstva za čišćenje izuzetno jeftina, odlična su jer znate šta koristite i ujedno šta udišete dok to prskate na površine gde pripremate hranu. Mama Mila, poznata je na TikTok - u po svojim savetima za čišćenje, organizaciju i drugim mnogobrojnim trikovima. 

Na pomenutoj društevnoj mreži prati je preko milion korisnika i to očigledno zadovoljnih ljudi koji su oduševljeni onim što radi i predstavlja. Njeni korisni trikovi mogu se primenjivati u svakodnevnici, a jedan takav je i način kako da spremite domaće sredstvo za čišćenje. Pre same upotrebe ovog sredstva spremite jednu bocu sa raspršivačem koju možete koristiti.

Foto: Unsplash/ R ARCHITECTURE

Čista kuhinja

Priprema:

U bocu direktno sipajte jednu šolju vode. Potom dodajte jednu kašiku deterdženta za sudove ili nekog drugog za pranje. Nakon toga dodajte jednu kašiku limunovog soka. Sve promućkajte!

@mama_mila_ The magic kitchen spray that cuts through grease and oil - and leaves your whole kitchen shining ✨ this spray is suitable for most kitchen finsihes, but if you have marble benchtops leave out the lemon juice as it may be too acidic. Hope this was helpful lovelies 💖 #cleaninghacks #cleaningtips #homehacks #kitchenhacks #mamamilastips ♬ original sound - sp33dsongsx

Na ovaj način, žena koja je upisana kao Mama Mila čisti sve površine u kuhinji od elegatnih belih polica, pa sve do uprljanog šporeta. Samo jednim potezom, ona je obrisala sve mrlje koje su joj kvarile izgled i higijenu same kuhinje.

Kako vam se dopada?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading